Pusmetrio ilgio „iPhone 5“ - dar viena „Samsung“ išdaiga? (video)

„Prireikė visų mūsų žinių ir ilgų apmąstymų tam, kad suprastume kai ką visiškai paprasto. Ir neįtikėtinai ilgo. „iPhone 5“. Ilgiausia, kas galėjo nutikti „iPhone“, - maždaug pusės metro ilgio telefoną parodijoje giria tariami „Apple“ atstovai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 5, 2012, 8:00 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 8:31 PM

Parodija atrodo kaip nekaltas pokštas, tačiau itin profesionalus atlikimas kelia klausimą – ar už viso to nekyšo „Samsung“ ausys?

Šis elektronikos gamintojas iš Pietų Korėjos jau ne kartą subtiliai šaipėsi iš „Apple“ produkcijos, o pastaraisiais metais vykę „patentų karai“ priešiškumo tikrai nesumažino.

„Samsung“ šio vaizdo įrašo niekaip nekomentuoja, bet galima numanyti, kad tikrai juo nesipiktina. Užtenka pamatyti jų oficialias reklamas, atvirai kritikuojančias „iPhone“ ir jų pirkėjus (vaizdo įrašas, reklama spaudoje). 

Parodija paremta naujausio „iPhone“ išvaizdos pokyčiais. Siekdama padidinti telefono ekraną, tačiau nenorėdama padaryti jo plataus ir nepatogaus laikyti rankoje, problemą „Apple“ išsprendė tiesiog pailgindama ekraną.

Šis sprendimas sulaukė gausybės pašaipų internete – buvo prognozuojama, kad kiekvienas naujas „iPhone“ bus vis ilgesnis, kol taps panašus į kardą.

Kaip tai atrodytų, galima pamatyti šiame vaizdo siužete - fantazijos nestokojantys parodijos kūrėjai rado daugybę ilgojo telefono „privalumų“.

Parengė Aurimas Abišala

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.