Portalo lrytas.lt „Facebook“ skaityklei – tarptautinis dėmesys

Kiek daugiau nei prieš metus pradėjusi veikti portalo lrytas.lt „Facebook“ skaityklė (angl. – social reader) buvo pirmoji tokio tipo skaityklė Lietuvoje – panašių projektų buvo galima ieškoti nebent užsienio žiniasklaidoje, tokioje kaip „The Washington Post“ ar „The Guardian“.

Kiek daugiau nei prieš metus pradėjusi veikti portalo lrytas.lt „Facebook“ skaityklė (angl. social reader) buvo pirmoji tokio tipo skaityklė Lietuvoje.
Kiek daugiau nei prieš metus pradėjusi veikti portalo lrytas.lt „Facebook“ skaityklė (angl. social reader) buvo pirmoji tokio tipo skaityklė Lietuvoje.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-08-01 16:08, atnaujinta 2018-03-02 11:05

Skaitytojams pateikianti ne tik aktualiausią informaciją, bet ir leidžianti sužinoti, kuo domisi draugai, skaityklė žaibiškai išpopuliarėjo.

Ji atkreipė ne tik skaitytojų, bet ir profesionalų dėmesį.

Portalo lrytas.lt „Facebook“ skaityklė, kartu su produkto bendraautoriais - reklamos agentūra „Ad Fingers“, pateko tarp „Digital Communication Awards“ (liet. Skaitmeninės komunikacijos apdovanojimai) geriausių darbų ir pretenduoja į apdovanojimą vienoje iš 38 kategorijų - „Online Newsroom“ (liet. – Internetinis naujienų skyrius).

„Digital Communication Awards“ apdovanojimus organizuoja Berlyno (Vokietija) Quadrigos universitetas. Tai – pirmieji tokio tipo apdovanojimai, kuriuose vertinama vien tik įmonių komunikacija internete. 

„Džiaugiamės, kad esame įvertinti tarptautiniu lygiu ir kad mūsų projektai pasiekia skaitytojus visais įmanomais būdais. Be to, smagu atsidurti viename sąraše su tokiomis įmonėmis, kaip „Wikipedia“ ar „Heineken“, - skaityklės nominaciją komentavo portalo lrytas.lt direktorius Ričardas Baltaduonis.  

Šiuo metu komisija, sudaryta iš 31 viešųjų ryšių eksperto, vertina įvairius įmonių, žiniasklaidos ir reklamos projektus, o visų kategorijų nugalėtojai bus paskelbti rugsėjo 20 dieną.

Portalo lrytas.lt ir reklamos agentūros „Ad Fingers“ pavadinimai sąraše puikuojasi šalia tokių pasaulyje žinomų vardų, kaip „Siemens“, „Wikipedia“, „Google Plus“, „Coca-Cola“ ir BBC.

Kompanijos varžosi įvairiose kategorijose: „Socialinės žiniasklaidos kampanija“, „Internetinė strategija“, „Twitter“ paskyra“, „Video kanalas“, „Metų inovacija“, „Internetinis naujienų skyrius“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.