S.Wozniakas pareiškė, kad jam „iPad Air“ – per prastas

Naujųjų „iPad“ pristatymo metu skridęs lėktuvu ir dėl to priežasties pristatymo nematęs, vienintelis gyvas „Apple“ įkūrėjas tik susipažinęs su naujo įrenginio charakteristikomis išreiškė nepasitenkinimą. Negana to, Steve'as tuoj pat parašė žmonai ir dėl viso pikto paprašė, kad nesugalvotų pirkti jam dovanų „iPad Air“. Ir visa tai tik dėl to, kad S.Wozniakas namie neturi pakankamai greito interneto. Todėl labai tikėjosi, jog naujasis „iPad“ bus bent su 256GB vidine atmintimi.

Daugiau nuotraukų (1)

Arnoldas Lukošius

Oct 25, 2013, 1:35 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 8:39 PM

Apie tai, kad pigiausių „iPad“ 16 GB talpos vidinė atmintis šiems laikams gerokai per maža, jau kalba ne vienas apžvalgininkas – įrenginyje nenumatyta galimybė išplėsti jos SD kortelės pagalba, tad tiek jau nebetalpina nė visų norimų programėlių. Tiesa, kitaip negu S.Wozniakas, apžvalgininkai nemano, kad didžiausia „iPad“ siūloma 128 GB atmintis per maža – jų nuomone už ją tenka per daug mokėti.

S.Wozniakui, vis dar gaunančiam didžiulę algą iš „Apple“, kuri pagal sutartį be asmeninio Steve'o Jobso parašo negali seno inžinieriaus net atleisti (amžina sutartis, ar ne), pinigai – ne bėda. Bėda, kad tų 128 GB jam – mažai!

„Taip, jis plonesnis, greitesnis, bet man reikėjo didesnės atminties! – pareiškė jis „App World“ pristatyme Londone. – Neturiu namie pakankamai greito interneto, todėl visą reikiamą informaciją laikau „iPad“ diske. Na, tikrai, – tikėjausi, kad „Apple“ pasiūlys bent 256 GB atmintį.“

Atrodo, kad kadaise, dar iki šviesolaidžio laikų gyręsis namie turįs vos ne greičiausią internetą pasaulyje (net 1 MB/sek.), dabar S.Wozniakas gerokai atsilieka nuo laikmečio.

„Negaliu užsakyti filmo iš „iTunes“ ir iškart jo žiūrėti. Aišku, galiu palaukti, kol jis įsikraus, tačiau tai trunka taip ilgai, kad man pabosta. Viskas dėl to, kad labai jau prasta mano telefono kompanija. Bet toks jau gyvenimas“, – sakė S.Wozniakas.

Na, jei jau vyrukas negavo to, ko laukė iš „Apple“, lieka jam siūlyti vieną iš dviejų – kraustytis į Lietuvą, kur siuntimo greitis tikrai geresnis, arba už 1,8 tūkst. dolerių įsigyti brangiausią „Microsoft Surface Pro 2“ versiją, su 512 GB vidine atmintimi. O jei to nedarys, tai ko tuomet skundžiasi?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.