HTC aplenkė laiką: dienos sensacija – išmaniosios pirštinės!

Štai jums, tiems, kurie abejojo HTC inžinierių minties galia ir gamintojų pajėgumais. Štai jums, kurie pranašavo, kad mažas išmaniųjų telefonų gamintojas palūš, nespės vytis konkurentų. Šiandien oficialiame gamintojo portale pristatytas naujausias unikalus gaminys „HTC gluuv“. Išmaniosios pirštinės, kurios jų savininkui suteikia kone Terminatoriaus galias, taip ir pristatytos: „Labas, diena po rytojaus.“ Kaip HTC pavyko iki pat šiandien tokį gaminį išlaikyti paslaptyje?

Daugiau nuotraukų (1)

Arnoldas Lukošius

2014-04-01 18:00, atnaujinta 2018-02-14 23:08

„Įsivaizduokite visišką laisvę kūrybiškai naudoti išmanųjį telefoną. O dabar įsivaizduokite tą laisvę, įgavusią pirštinės formą. Pristatome „HTC Gluuv“ beta versiją. Sukurta, kad nepastebimai susijungtų su naujuoju „HTC One M8“ ir išlaisvintų jūsų vaizduotę bendrauti taip, kaip visada norėjote“, – rašoma pirštinę pristatančioje svetainėje.

Gausiai iliustruota svetainė akivaizdžiai rodo, kokie tokios futuristiškai atrodančios pirštinės privalumai. Pirštinė aprūpinta „Socialiniais pirštais“. Taigi jei patinka kavinė, pro kurią praėjote, tereikia iškelti nykštį ir „Facebook“ bus įrašytas „Like“. Prie pirštinės siūlomas ir galingas rankinis muzikos grotuvas, kuris veikia savarankiškai ir įsikrauna nešamas ant peties.

„Tai pirmasis dėvimas įrenginys, kuris neaukoja dydžio dėl komforto. Todėl čia įrengėme „Full HD“ raiškos ekraną. Pirštinėje įmontuota 87,2 megapikselių raiškos vaizdo kamera užtikrina, kad nuo šiol užfiksuoti įspūdingiausius gyvenimo momentus bus taip pat paprasta, kaip trenkti kumščiu į delną. Nuostabus saulėlydis? Trenk jį! O nufotografavęs apdorok nuotrauką gestų filtrais.“

Žodžiu, galime tęsti ir tęsti – HTC reklamos skyrius labai rimtai padirbėjo, kurdamas šį balandžio pirmosios pokštą. Oi, negi neįspėjome? Na, bet juk patikėti tuo neįmanoma!

O jei įmanoma, vadinasi HTC labai taikliai pastebėjo, kaip šiais laikais reklamuojama tai, kas arba seniai egzistuoja, arba tiesiog yra beprasmiška. Visai linksma.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.