Automatinė asmenukių lazda – lyg iš Kim Kardashian sapno

Galime šaipytis iki užkimimo, tačiau kai tik yra proga pasidaryti gerą asmenukę, visi pučiame lūpytes ir gaudydami ištiestoje rankoje laikomu telefonu gražesnį savo profilį pavydime tiems, kas turi asmenukių lazdelę. Niekai – „Thinkmodo“ pagamino tokį automatinį asmenukių darymo įrenginį, kurio pavydės net tie, kas namuose turi tų lazdelių mišką.

Su tokia lazdele minią surinksi visada.<br>„Youtube“ nuotr.
Su tokia lazdele minią surinksi visada.<br>„Youtube“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 17, 2016, 10:52 PM, atnaujinta May 25, 2017, 6:29 AM

Iškilmingai pristatome – pirmoji pasaulyje automatinė asmenukių lazda. Paspaudus mygtuką jos teleskopinis laikiklis išsiskleidžia nutolindamas įtvirtintą telefoną tiek, kiek pageidaujate.

Paspaudus kitą mygtuką, šalia telefono pasirodo du gero prožektoriaus galios šviestuvai, kurie užtikrins dailų veido apšvietimą bet kuriomis sąlygomis.

Dar vienas mygtukas aktyvuoja prie rankenos įrengtus ventiliatorius. Jie pakankamai galingi, kad romantiškai pašiauštų plaukus, o tai, kaip žinoma, dešimtkart padidina „laikų“ kiekį.

Beprotiška ir nepraktiška, tačiau tai ne išsigalvojimas – aktorė iš Majamio (JAV) Noa Lindberg vaikštinėjo po parką demonstruodama veikiantį modelį ir be jokių slaptų kamerų ar agitacijos sutraukė minias smalsuolių.

„Mokymų ja naudotis neprireikė – užrašai ant mygtukų viską paaiškina. Tiesa, lazdelė kiek sunkesnė už įprastą asmenukių lazdą, tačiau kokios galimybės! Kiekvienas patobulinimas tik didino svorį, bet funkcionalumas viską atperka“, – po pasivaikščiojimo kalbėjo aktorė.

Lazdelėje keli elektros varikliai ir net du akumuliatoriai – vienas, įrengtas už telefono, skirtas tik apšvietimo sistemai maitinti. Matydami tokį įrenginį žmonės vienas per kitą klausinėjo, kur jį galima įsigyti.

„Dažniausiai girdėjau: „O Dieve, tai nuostabu! Kur galiu tokią gauti?“ – sakė aktorė.

Deja, atsakymas trumpas ir nemalonus – niekur. „Thinkmodo“ daugelį lazdelės mazgų gamino rankomis ir nesiruošia pradėti masinės įrenginio gamybos.

Vieninteliai du pagaminti egzemplioriai (vienas – atsarginis) buvo sukurti norint pareklamuoti antrąjį televizijos serialo „Unreal“ sezoną.

„Kanalas „Lifetime“ norėjo kažko, kas kaip nors asocijuotųsi su asmeninio įvaizdžio keitimu“, – sako viena iš „Thinkmodo“ įkūrėjų Michaela Krivicka.

Ji kartu su kitu įkūrėju Jamesu Percelay ir prodiuseriu Samu Pzzullo sugalvojo lazdelės koncepciją ir ją pagamino.

„Visos detalės pagamintos specialiai šiam daiktui. Ventiliatorius teko sukurti iš naujo. Gaminti šio modelio nesirengiame, tačiau būtų labai liūdna, jei nuostabi idėja tiesiog mirtų. Tad, jei matysime, kad yra didžiulis poreikis, svarstysime, ką čia galima padaryti“, – sako M.Krivicka.

Tačiau kam išties gali prireikti tokios gremėzdiškos keistenybės, kuri su visais varikliais dar ir sveria kaip pusė dulkių siurblio? Juolab, kad net sunku įsivaizduoti, kiek ji gali kainuoti („Thinkmodo“ gamybos sąnaudas slepia). Aktorė N.Lindberg tiki, kad bent vienas pirkėjas tikrai atsirastų: “Pagalvojome, kad tai yra daiktas, kurį gavusi Kalėdoms Kim Kardashian tikrai džiaugtųsi.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.