„Microsoft“ pardavinės kitokį „Galaxy S8“

„Nokia“ išmaniųjų telefonų padalinio įsigijimas „Microsoft“ nepadėjo, o prietaisų su „Windows“ pardavimai kasmet krito, kol kompanija galiausiai visiškai atsisakė išmaniųjų telefonų gamybos. Dabar pagrindinis „Microsoft“ prioritetas – gerinti savo paslaugų kokybę ir populiarinti jas trečiųjų šalių platformose, pavyzdžiui, „Android“ ir „iOS“.

Amerikiečiai galės įsigyti „Galaxy S8 Microsoft Edition“ telefonus.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Amerikiečiai galės įsigyti „Galaxy S8 Microsoft Edition“ telefonus.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Topcom.lt

Apr 1, 2017, 4:11 PM, atnaujinta Apr 6, 2017, 5:53 PM

Neseniai paaiškėjo, kad „Samsung“ ir „Microsoft“ parengė išmaniųjų telefonų „Galaxy S8“ ir „Galaxy S8+“ specialias versijas. Šie prietaisai bus parduodami programinės įrangos milžinės firminėse parduotuvėse, esančiose Jungtinėse Amerikos Valstijose.

Pasak šaltinio, „Galaxy S8 Microsoft Edition“ nuo standartinės išmaniojo telefono versijos skiriasi tik tuo, kad pirmą kartą prisijungus prie „Wi-Fi“ įrenginyje bus įdiegta papildomų „Microsoft“ paslaugų. Be „Office“, „OneDrive“ ir „Skype“, kurios yra iš anksto įdiegtos be išimties visuose „Galaxy S8“ ir „Galaxy S8+“, „Microsoft“ versijos telefonų savininkai gaus „Outlook“ ir „Cortana“.

Taigi „Galaxy S8 Microsoft Edition“ vartotojai galės rinktis iš trijų virtualių padėjėjų: „Google Assistant“, „Microsoft Cortana“ ir „Samsung Bixby“. Kokią įtaką papildomos paslaugos turės „Galaxy S8“ kainai kol kas neskelbiama.

Parengė Topcom.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.