„Samsung“ pristatė „Galaxy SmartTag2“ sekiklį: padės greičiau surasti pamestus daiktus ir pasiklydusius augintinius

„Samsung“ pristatė naujos kartos sekiklį. Įrenginys pasižymi atnaujintu dizainu ir naujomis funkcijomis bei savybėmis: atsparumu vandeniui ir galimybe sekiklyje išsaugoti kontaktinę informaciją, taip pat pasiūlo naujus įrenginio panaudojimo būdus – pavyzdžiui, jį užkabinti ant augintinio antkaklio.

  Naujasis ieškiklis „Galaxy SmartTag2“ pasižymi ilgesne baterijos tarnavimo trukme ir nauju pamestų daiktų ieškojimo būdu.<br> Samsung“ nuotr.
  Naujasis ieškiklis „Galaxy SmartTag2“ pasižymi ilgesne baterijos tarnavimo trukme ir nauju pamestų daiktų ieškojimo būdu.<br> Samsung“ nuotr.
  Naujasis ieškiklis „Galaxy SmartTag2“ pasižymi ilgesne baterijos tarnavimo trukme ir nauju pamestų daiktų ieškojimo būdu.<br> Samsung“ nuotr.
  Naujasis ieškiklis „Galaxy SmartTag2“ pasižymi ilgesne baterijos tarnavimo trukme ir nauju pamestų daiktų ieškojimo būdu.<br> Samsung“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 10, 2023, 12:00 PM

Naujasis ieškiklis „Galaxy SmartTag2“ taip pat pasižymi ilgesne baterijos tarnavimo trukme ir nauju pamestų daiktų ieškojimo būdu – nuorodomis papildytoje realybėje.

Intuityvesnis būdas ieškoti pamestų daiktų

Įrenginyje debiutuojantis naujas „Lost Mode“ režimas vartotojui leidžia išmaniuoju telefonu surinkus paprastą žinutę sekiklio atmintyje išsaugoti savo kontaktus. Tai atlikus, kiekvienas, suradęs pamestą daiktą su prisegtu sekikliu ir jį nuskenavęs išmaniuoju, telefono ekrane galės matyti savininko žinutę ir kontaktinę informaciją. Tai turėtų ypač pasitarnauti augintinius turintiems asmenims, kurie pritvirtinę sekiklį prie gyvūno antkaklio galės kur kas ramiau jaustis dėl jo saugumo.

„Galaxy SmartTag2“ taip pat buvo patobulinta „Compass View“ funkcija – ji išmaniojo telefono ekrane rodyklėmis nuo šiol dar tiksliau parodo, kuria kryptimi ieškoti pamesto daikto. Šis funkcionalumas paremtas plačiajuosčiu UWB ryšiu, kurį palaiko tokie „Galaxy“ išmanieji telefonai, kaip „S23 Ultra“. Iki 120 m. atstumu veikiančio „Bluetooth Low Energy“ ir UWB standartų palaikymas sekikliui suteikia dar vieną daiktų paieškos būdą – „Augmented Reality (AR) Find“ papildytos realybės sprendimą, kuris kelią iki objekto atvaizduoja naudodamas išmaniojo telefono kameros filmuojamą vaizdą.

Programėlė „SmartThings Find“ taip pat pasipildė visame ekrane atvaizduojamais žemėlapiais ir intuityvesne vartotojo sąsaja. Be to, įsigijus naują „Galaxy“ išmanųjį, sekiklio nebereikės iš naujo su juo susieti – tai įvyks automatiškai, naudojant „Samsung“ paskyrą.

Naujas dizainas ir ištvermingesnė baterija

Įrenginio korpusas tapo žiedo formos ir kompaktiškesniu nei anksčiau. Vidinę žiedo dalį dengianti metalinė kilpa suteikia papildomo tvirtumo, sekiklį kabinant ant raktų pakabukų ir spaustukų, naujo dizaino modelis taip pat lengviau tvirtinasi prie krepšių ir lagaminų.

Kadangi „Galaxy SmartTag2“ atsparumas vandeniui ir dulkėms nuo šiol atitinka IP67 standartą, sekiklis tinkamas naudoti ekstremaliomis klimato sąlygomis ar išsiruošus į egzotišką kelionę. Tuo metu gyvūnų šeimininkams toks ieškiklio atsparumas leidžia nebesijaudinti, kad prietaisui gali pakenkti vandens dubenėlis arba tiesiog didelis augintinio aktyvumas. Beje, naujasis augintinio vedžiojimo režimas fiksuoja pasivaikščiojimus su savo keturkoju.

Didesnį patikimumą suteikia padidinta sekiklio baterijos ištvermė. Kasdieniam daiktų sekimui pasirinkus naują baterijos taupymo režimą, naujojo sekiklio veikimo trukmė pailgės iki 700 dienų, o nustačius įprastą režimą, sieks 500 dienų – lyginant su pirmtakais, net 50 proc. ilgiau.

Padidintas saugumas

„Galaxy SmartTag2“ lengvai susijungia su „SmartThings Station“ priedu, kuris tarnauja kaip savotiškas namuose esančių daiktų valdymo centras. Jis gali pranešti apie televizoriaus pultelių, piniginių, dviračių, naminių gyvūnų ir kitų objektų, prie kurių pritvirtintas sekiklis, nutolimą nuo namų.

Didesnį saugumą garantuoja vartotojo duomenų šifravimas ir „Samsung Knox“ platformos palaikymas. Papildomai, norint išlaikyti privatumą, galima išjungti „Lost Mode“ režimą ir paslėpti vartotojo kontaktinę informaciją bei ištrinti atmintyje įrašytą žinutę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.