Paskutinės minutės dovanų vyrams gidas: nustebinsite ir gurmanus, ir gero garso mėgėjus

Kalėdos – stebuklų metas, todėl tai yra pati geriausia proga išpildyti artimųjų svajones. Renkant dovanas sutuoktiniams, tėčiams, seneliams, broliams ar kitiems brangiems vyrams kartais pristinga fantazijos, todėl paruošėme dovanų gidą, kuriame netrūksta skirtingų idėjų.

Renkant dovanas sutuoktiniams, tėčiams, seneliams, broliams ar kitiems brangiems vyrams kartais pristinga fantazijos, todėl paruošėme dovanų gidą, kuriame netrūksta skirtingų idėjų.<br>„Pexels“ nuotr.
Renkant dovanas sutuoktiniams, tėčiams, seneliams, broliams ar kitiems brangiems vyrams kartais pristinga fantazijos, todėl paruošėme dovanų gidą, kuriame netrūksta skirtingų idėjų.<br>„Pexels“ nuotr.
Smūginis masažuoklis „ETA ETA166090000“
Smūginis masažuoklis „ETA ETA166090000“
Įmontuojamas vyno šaldytuvas „Candy CCVB 30/1“
Įmontuojamas vyno šaldytuvas „Candy CCVB 30/1“
Kamado kepsninė „TunaBone“
Kamado kepsninė „TunaBone“
Projektorius „Philips NeoPix 730“
Projektorius „Philips NeoPix 730“
Televizorius „LG OLED55C31“
Televizorius „LG OLED55C31“
Vaizdo registratorius „Mio MiVue 818“
Vaizdo registratorius „Mio MiVue 818“
Garso kolonėlės „Energy Sistem Studio Monitor Hi Fi4“
Garso kolonėlės „Energy Sistem Studio Monitor Hi Fi4“
Plokštelių grotuvas „Muse MT-501 ATB“
Plokštelių grotuvas „Muse MT-501 ATB“
Laisvų rankų įranga „Motorola Mono HK500“
Laisvų rankų įranga „Motorola Mono HK500“
Išmanioji apšvietimo sistema „Nanoleaf Lightstrip Kit + 4D Screen Mirror“
Išmanioji apšvietimo sistema „Nanoleaf Lightstrip Kit + 4D Screen Mirror“
Daugiau nuotraukų (11)

Lrytas.lt

Dec 15, 2023, 3:00 PM

Jei moterys dažnai kuklinasi pasakyti, ko norėtų, o gal nuomonę keičia itin dažnai, vyrai mielai renkasi patinkančius daiktus. Įsiklausykite apie ką jie užsidegę pasakoja ir garantuotai turėsite užuominą puikiai kalėdinei dovanai.

Dalijamės naujausių elektronikos ir išmaniųjų įrenginių dovanų sąrašu, kuriame tikrai rasite bent vieną atsakymą į savo klausimą – ką jam padovanoti?

Smūginis masažuoklis „ETA ETA166090000“

Nugaros, kaklo ar kitų raumenų skausmai dabar kamuoja didžiąją dalį žmonijos. Jei moterys mielai lankosi pas masažistus, vyrai neretai teikia prioritetą išmaniems sprendimams. Smūginis masažuoklis puiki išeitis norint atpalaiduoti raumenis namuose. Jis puikiai tinka tiek po sunkios darbo dienos ar treniruotės sporto salėje, tiek po aktyvaus savaitgalio sodyboje. Dėl kompaktiškų matmenų ir nedidelio svorio ranka nepavargs masažuojant net ir ilgesnį laiką. Masažuoklį taip pat patogu pasiimti į kelionę, nes jis neužims daug vietos.

„Eta“ masažuoklis turi 5 masažo intensyvumo lygius, o rinkinyje yra keturios masažo galvutės: apvali, kūginė, šakutės formos ir plokščia. Apvali skirta švelnesniam didesnių kūno sričių masažui, kaip rankos, nugara, klubai. Kūginė tikslingai masažuoja konkrečias vietas tokias kaip delnai, sąnariai, pėdos. Šakutės formos idealiai tinka intensyviam kaklo, stuburo ir Achilo sausgyslių masažui, o plokščia galvutė yra universali daugumai raumenų grupių ir kūno dalių.

Masažo pistoletas įjungiamas ir valdomas vienu mygtuku. Ličio jonų akumuliatoriaus dėka šis masažinis ginklas veikia iki 180 minučių ir automatiškai išsijungia po 10 minučių masažo seanso

Įmontuojamas vyno šaldytuvas „Candy CCVB 30/1“

Mėgstantiems tauriuosius gėrimus įmontuojamas vyno šaldytuvas – būtinas sprendimas namuose. 58 litrų talpos „Candy“ vyno šaldytuvas turi šešias lentynas, kuriose telpa iki 20 butelių. Šaldytuve yra palaikoma 50–80 proc. drėgmė ir užtikrinama tolygi temperatūra, taip gėrimai gali išsilaikyti it senoviniame rūsyje dešimtis metų.

Šis įmontuojamas vyno šaldytuvas yra ekonomiškas ir naudoja itin mažai elektros energijos. Neįmontuoto šaldytuvo dydis – 52 x 29,5 x 80 cm, tad jis tilps net ir mažoje virtuvėje.

Šaldytuvas turi jutiklinį LED ekraną, kuriame galima nustatyti reikiamą temperatūrą ir drėgmės lygį.

Kamado kepsninė „TunaBone“

Vyrui, mėgstančiam sultingus kepsnius, ant žarijų paruoštą maistą ir nenorinčiam vargti prie senoviškos šašlykinės – pats geriausias sprendimas „TunaBone Kamado Classic“ L dydžio kepsninė. Tai universalios klasikinės formos kepsninė, pagaminta iš karščiui atsparios keramikos.

Kamado kepsninėje galima gaminti įvairius patiekalus tiek žemoje, tiek aukštoje temperatūroje. Dėl puikių šilumos sulaikymo savybių aukštą temperatūrą galima pasiekti ir palaikyti tiksliai kontroliuojant oro srautą per viršutinę ir apatinę angas.

„TunaBone“ kepsninės spyruoklių sistema užtikrina patogų dangčio atsidarymą bei ilgaamžiškumą, o tvirtos plieninės kojos ir užsifiksuojantys ratukai garantuoja stabilumą. Komplektacijoje rasite keramikinę ugniadėžę, kepimo groteles, dviejų zonų kepimo sistemą, picos kepimo akmenį, įrankį pelenams valyti, kepimo grotelių valymo šepetėlį, apdangalą nuo lietaus.

Skirtingų dydžių „TunaBone“ kamado griliai atras savo vietą kiekvienos šeimos terasoje, sodyboje ar poilsiavietėje. Pagal šeimos dydį ir planuojamus draugų susibūrimus rinkinės nuo M iki XL dydžio kepsninę.

Projektorius „Philips NeoPix 730“

Puiki dovanos idėja sporto varžybų ar filmų mėgėjui – „Philips NeoPix 730“ namų projektorius. Šis itin ryškiu vaizdu ir „Full HD“ raiška išsiskiriantis projektorius yra idealus pasirinkimas sporto varžybų žiūrėjimui ar kino vakarams su šeima bei draugais tiek namuose, tiek vasarą lauke.

Dėl ypač našių ventiliatorių, šis projektorius veikia nepriekaištingai tyliai, o 2.1 galinga garso sistema, kurią sudaro du garsiakalbiai ir vienas žemųjų dažnių garsiakalbis, užlies jus išskirtiniu garso pojūčiu.

Mėgaukitės „Full HD“ kokybės 1080p vaizdu 120 colių ekrane su 700 ANSI liumenų. Projektorius turi USB-A, USB-C ir 2 HDMI jungtis, todėl lengvai prijungsite bet kokį įrenginį.

Išskirtinės kokybės namų projektorius patiks kiekvienam kino ar sporto gerbėjui.

Televizorius „LG OLED55C31“

Kasdienė televizoriaus žiūrėjimo patirtis gali įgyti naują kokybę. Šviesesnis, ryškesnis vaizdas yra toks tikroviškas, kad, atrodo, jog ekrane esate ir jūs. Kvapą gniaužianti garso kokybė sustiprina bet kokį žiūrimą turinį.

Išskirtinę televizoriaus „LG OLED55C31“ kokybę užtikrina 6 kartos 4K procesorius „α9“ su dirbtiniu intelektu. Pavyzdžiui, dirbtiniu intelektu paremta triukšmo mažinimo ir raiškos optimizavimo sistema pagerina veidų ir daiktų kokybę todėl šie atrodo ryškesni, išraiškingesni ir daugiamačiai, tačiau ne dirbtiniai.

Jau 10 metų diegiamomis naujovėmis „AI Sound Pro“ virtualiai derina garsą, kad sukurtų 9.1.2 erdvinių garsiakalbių efektą, užtikrintų aiškumą ir balanso kontrolę.

Šis naujos kartos televizorius turi beveik nematomą rėmelį, todėl susilieja su fonu, o ekranas, rodos, neturi ribų. Šis televizorius taip pat idealiai tinka žaisti vaizdo žaidimus.

Vaizdo registratorius „Mio MiVue 818“

Daug laiko už vairo praleidžiantiems vyrams itin patiks naujasis vaizdo registratorius „MiVue™ 818“. Jis išsiskiria „Full HD“ 1080p raiška, 60 kadrų per sekundę fiksuojamu vaizdu ir plačiu 140° filmavimo kampu, todėl užfiksuotas vaizdas bus ryškus ir aiškus, net filmuotas tamsoje ar važiuojant dideliu greičiu.

Šis vaizdo registratorius turi daug naudingų funkcijų. Viena iš jų – integruotas GPS, dėl kurio automobilio greitis ir buvimo vieta yra užfiksuojami kiekviename įraše. Taip pat, šis registratorius rodo laiką ir atstumą iki greičio matuoklio, nurodo greičio ribą ir vidutinį intervalą. Susiejus „MiVue™ 818“ Bluetooth ryšiu, galėsite lengvai rasti savo automobilį sausakimšoje stovėjimo aikštelėje.

Naudojantis išmaniąja „MiVue™ Pro“ programėle kelionės bus dar saugesnės. Įvykus eismo įvykiui, vaizdo registratorius automatiškai išsaugos failą programėlėje esančiame eismo įvykio aplanke.

Dar viena naudinga funkcija apsaugos automobilį net ir tuo metu, kai jo variklis yra užgesintas – naudojant judesio aptikimo technologiją „MiVue™ 818“ gali automatiškai įsijungti ir įrašyti vaizdo įrašus, kai judėjimas aptinkamas transporto priemonės priekyje.

Pasirūpinkite sau brangiu vyru ir padovanokite jam saugumą kelyje su „Mio MiVue™ 818“ vaizdo registratoriumi.

Garso kolonėlės „Energy Sistem Studio Monitor Hi Fi4“

Muzikos gerbėjui pravers išskirtinės kokybės „Energy Sistem Studio Monitor 4 Hi Fi“ 50 W galingumo garso kolonėlės.

Pasaulinis profesionalaus garso lyderis „DAS Audio“ ir garso produktų prekės ženklas „Energy Sistem“ suvienijo jėgas, kad jūsų namuose skambėtų išskirtinės kokybės garsai.

Komplektą sudaro kompaktiškas 2.0 aktyvus garsiakalbis, puikiai tinkantis žiūrėti mėgstamus serialus ir filmus bei papildantis juos puikia garso kokybe. Pridėkite žemųjų dažnių garsiakalbį prie papildomos išvesties garsiakalbio gale, kad paverstumėte visa tai 2.1 sistema.

Specialus prievadas leidžia šią garso sistemą valdyti paprasčiausiu televizoriaus nuotolinio valdymo pulteliu, todėl garsiakalbiai automatiškai išsijungs, kai išjungsite televizorių, ir įsijungs – kai jį įjungsite. Žinoma, galite naudoti nuotolinio valdymo pultą, kuris yra garso kolonėlių komplektacijoje, prijungus kolonėles prie kompiuterio ar stereo sistemos.

Plokštelių grotuvas „Muse MT-501 ATB“

Vinilinės plokštelės sugrįžta į madą vėl suteikdamos galimybę mėgautis kokybiškais muzikos įrašais. Plokštelių grotuvas „Muse“, pasižymintis elegantišku ir klasikiniu dizainu, leis mėgstamų vinilų klausytis tiek namuose, tiek išvykus.

Plokšteles šiuo stereo garso patefonu galima leisti trimis skirtingais greičiais, o muziką galite paleisti iš USB laikmenų ar susiejus „Bluetooth“ ryšiu iš kitų išmaniųjų prietaisų, ar prijungus įrenginį per 3,5 mm „AUX“ jungtį. Du nešiojamojo patefono garsiakalbiai užtikrins puikią garso kokybę.

Plokštelių grotuvas „Muse“ išsiskiria retro stiliaus dizainu ir yra lagamino stiliaus dėkle. Tereikia uždaryti ir galite patogiai neštis ten, kur tik panorėsite.

Laisvų rankų įranga „Motorola Mono HK500“

Norintiems visuomet būti pasiekiamais telefonu verta padovanoti kokybišką laisvų rankų įrangą. „Motorola Mono HK500 Black“ pasižymi idealiu formos ir funkcionalumo deriniu. HD garso kokybė ir dviguba mikrofono triukšmo slopinimo technologija užtikrins neįtikėtinai skaidrų garsą. Ši laisvų rankų sistema vienu įkrovimu gali būti naudojama nepertraukiamai iki 7 valandų ir net iki 12 metrų atstumu nuo telefono.

Moderni laisvų rankų įranga padeda lengvai atsiliepti ar atmesti skambučius, o vienu metu galima būti prisijungus „Bluetooth“ ryšiu prie 2 įrenginių.

Išmanioji apšvietimo sistema „Nanoleaf Lightstrip Kit + 4D Screen Mirror“

Perkelkite pramogas už ekrano ribų! Išskirtinė dovana, kuri padės sukurti praplėstų televizoriaus ar kompiuterio ekrano ribų įspūdį. „Nanoleaf 4D“ yra nedidelis prietaisas, sinchronizuojantis ekrane rodomas spalvas su LED juostele, kuri yra montuojama už ekrano, taip išplečiant ekrano ribas. Todėl, kokiomis spalvomis švies ekranas, tokiomis spalvomis keisis apšvietimus už jo ir aplink jį, taip sukuriant įtraukiantį 4D efektą žiūrint filmus ar žaidžiant vaizdo žaidimus. Šis rinkinys taip pat gali būti susiejamas ir su „Nanoleaf“ modulinėmis šviesos panelėmis, kurias įsigijus atskirai galima sukurti unikalią aplinką pramogoms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.