Pirmasis oficialus „50 pilkų atspalvių“ anonsas – intriguoja

Holivudo kino studijos „Focus Features“ ir „Universal Pictures“ pamalonino britų rašytojos Erikos Leonard James erotinio romano „50 pilkų atspalvių“ gerbėjus – internete pasirodė pirmasis romano ekranizacijos anonsas. Filmas pasirodys ekranuose Valentino dienos išvakarėse – 2015 metų vasario 13-ąją.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 25, 2014, 12:53 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 5:53 PM

„50 pilkų atspalvių“ – švelniai tariant, erotinis romanas, išleistas 2011 metais. Jame pasakojama apie sudėtingus koledžo auklėtinės Anastazijos Stil ir jauno verslininko Kristiano Grėjaus savitarpio santykius.

Tiems, kurie romano dar neskaitė, atskleidžiame kai kurias detales: literatūrą studijuojanti Anastazija Stil, nenoromis nuvykusi imti interviu iš jauno, žymaus ir pasakiškai turtingo verslininko Kristiano Grėjaus, supranta sutikusi patrauklų, tačiau keistą baugulį keliantį vyrą. Nusprendusi, kad susitikimas susiklostė nevykusiai, nepasitikinti savimi Ana mėgina tą gražuolį vyrą pamiršti, bet vieną dieną jis netikėtai išdygsta jos darbovietėje ir neįprasti santykiai prasideda.

Tada Ana supranta – ji geidžia to vyro taip, kad neatsispirs. O Kristiano Grėjaus įspėjimas, kad geriau jo vengti, tik dar labiau audrina.

Užsimezgus aistringam romanui, Grėjus pareikalauja pasirašyti sutartį, pagal kurią jam būtų leista visiškai valdyti merginos gyvenimą. Pasirodo, žavusis verslininkas kankinamas vidinių demonų ir neįprastų poreikių. Pažindama Kristianą, mergina atranda savo troškimus ir atskleidžia tamsias Grėjaus paslaptis, kruopščiai slepiamas nuo visuomenės.

Vos pasirodęs romanas „Penkiasdešimt atspalvių“ tapo bestseleriu, jau išverstas į 51 kalbą, tarp jų – ir lietuvių. Paraiškas kurti filmą pagal šią trilogiją pateikė garsiausios pasaulio kino studijos. Pasisekė „Focus Features“ ir „Universal Pictures“.

Filmą režisuoja 47 metų britų režisierė Sam Taylor-Wood, aktoriaus Aarono Tayloro-Johnsono žmona. Pagrindinius vaidmenis atlieka 27 metų airių gražuolis Jamie Dornanas, žinomas kaip „Calvin Klein“, „Dior“ ir „Armani“ modelis, ir 24 metų Dakota Johnson, Melanie Griffith duktė, aktoriaus Antonio Bandero įdukra.

Filmo garso takeliui parinkta Beyonce dainos „Crazy In Love“ nauja versija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.