Filmui apie Kauną – specialus apdovanojimas

Savaitgalį Latvijoje vykusiame tarptautiniame Rygos turizmo filmų festivalyje

Kauno kino studijos video menininkų Kęstučio Jorudo ir Vilmanto Vilkevičiaus sukurtas filmukas apie Kauną pelnė specialųjį apdovanojimą.<br>Organizatorių nuotr.
Kauno kino studijos video menininkų Kęstučio Jorudo ir Vilmanto Vilkevičiaus sukurtas filmukas apie Kauną pelnė specialųjį apdovanojimą.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 27, 2015, 6:56 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 5:27 PM

Aštuntąjį kartą organizuotame Rygos turizmo filmų festivalyje „Tourfilm – Riga 2015“ buvo pristatyti filmai ir reklaminiai klipai, reprezentuojantys šalį ar tam tikrą miestą. Daugiau nei 250 kūrėjų darbų iš 33 šalių buvo vertinami profesionalios tarptautinės komisijos šiose kategorijose: kultūrinio turizmo, eko-turizmo, nuotykių turizmo, komercinio turizmo ir Latvijos turizmo.

Iš daugybės video darbų buvo atrinkta geriausieji, kurie pelnė apdovanojimus. Tarp jų – video darbai iš Dubajaus, Anglijos, Suomijos, Malaizijos ir kiti.

Dalyviai iš Lietuvos atstovavo Kauno kino studiją su šį miestą reprezentuojančiu video kūriniu, kurį specialiai šiam festivaliui sukūrė video menininkai Kęstutis Jorudas ir Vilmantas Vilkevičius. Autoriai už video darb1 „Kaunas dalinasi... Kultūra“ sulaukė profesionalų dėmesio ir pelnė specialųjį apdovanojimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.