Sylvesterio Stallone’s dukterys patiesė Auksinių gaublių raudonąjį kilimą

Sausio 8-ąją Los Andžele vyks Holivudo užsienio spaudos asociacijos apdovanojimų – „Auksinių gaublių 2017“ – teikimo ceremonija. Jos metu visi sužinos potencialių „Oskaro“ laureatų pavardes – taip jau susiklostė, kad „Oskarą“ dažnai laimi Auksinių gaublių triumfatoriai.

Sophia, Scarlet ir Sistine Stallone šiemet bus Auksinio gaublio mis.
Sophia, Scarlet ir Sistine Stallone šiemet bus Auksinio gaublio mis.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 5, 2017, 3:12 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 7:21 PM

74-ą kartą vyksiančiuose Auksinių gaublių apdovanojimuose daugiausia nominacijų – iš viso septynias – susirinko Damieno Chazelle'o „Kalifornijos svajos“ (La La Land, 2016). Barrio Jenkinso „Mėnesiena“ (Moonlight, 2016) susirinko šešias nominacijas. Manoma, kad šie du filmai bus didžiausi varžovai ir „Oskarų“ apdovanojimuose.

Trečioje vietoje, surinkęs penkias nominacijas, atsidūrė Kennetho Lonergano „Mančesteris prie jūros“ (Manchester by the Sea, 2016). Casey Affleckas, nominuotas kaip geriausias aktorius, kol kas yra realiausias pretendentas laimėti ir „Oskaro“ statulėlę.

Michelle Williams, suvaidinusi Casey veikėjo žmoną, taip pat buvo nominuota Auksiniam gaubliui kaip geriausia antraplanė aktorė. Nominantai nervinasi ir gniaužia kumščius už sėkmę, bet ne mažiau už būsimuosius vakaro herojus jaudinasi ir aktoriaus S.Stallone’s dukterys – 20-metė Sophia, 18-metė Sistine ir 14-metė Scarlet, kurios šiemet išrinktos Auksinio gaublio mis ir teiks statulėles nugalėtojams.

Merginos atsakingai rengiasi ceremonijai. Sausio 4-ąją jos kartu su būsimojo renginio vedėju Jimmy Fallonu dalyvavo raudonojo kilimo tiesimo ceremonijoje – blyksint fotoaparatams ir aidint minios pritarimo šūksniams, prie „Beverly Hilton“ viešbučio patiestas kilimas, kuriuo netrukus žengs Holivudo žvaigždės.

Pat S.Stallone negalėjo dalyvauti ceremonijoje, tačiau pasveikino dukteris per socialinį tinklą „Instagram“: „Mano puikiosios dukterys ir šaunusis Jimmy Fallonas jau pasirengę Auksiniam gaubliui!“

„Beverly Hilton“ viešbutis jau pristatė renginio meniu – 74-osios Auksinių gaublių ceremonijos svečiai vaišinsis salotomis su geltonaisiais burokėliais ir japoniniais ridikais bei ožkos sūriu, ešeriu, jautienos kepsniu su grybais ir brokoliais, desertui mėgausis neapolietišku migdolų pyragu, plikytais pyragaičiais su migdolų likerio ir vanilės kremu bei šokoladiniais pyragėliais. Vakarienė bus ir šventė akims: kiekvieną staliuką puoš oranžinių rožių puokštė. Specialiai šiam renginiui bus atplukdyta 15 tūkst. rožių iš Pietų Amerikos.

Parengė Milda Augulytė 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.