Pažaislio muzikos festivalio vakaras: du Kostai, du Smoriginai

Penktadienio vakarą per Pažaislio muzikos festivalį Kauno valstybinėje filharmonijoje įvyks koncertas „Tarp operos, poezijos ir džiazo“.  Jame pasirodys vienos garsios menininkų šeimos atstovai – aktorius Kostas Smoriginas, publikos mylimas ir dėl savo baladžių, bei jo sūnus operos solistas Kostas Smoriginas, savo galingu balsu užkariavęs pasaulį. Šiam duetui kompaniją scenoje mielai palaikys įvairią muziką virtuoziškai skambinantis pianistas Povilas Jaraminas.

Dainininkas K.Smoriginas (kairėje) ir aktorius, bardas K.Smoriginas dalyvaus koncerte „Tarp operos, poezijos ir džiazo“.
Dainininkas K.Smoriginas (kairėje) ir aktorius, bardas K.Smoriginas dalyvaus koncerte „Tarp operos, poezijos ir džiazo“.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jul 31, 2015, 11:59 AM, atnaujinta Oct 22, 2017, 2:14 PM

Kaip koncerto išvakarėse naujienų agentūrai Elta teigė jau 20 – ąją vasarą per Lietuvą keliaujančio Pažaislio muzikos festivalio koordinatorius Justinas Krėpšta, paskutinio liepos vakaro koncertas – dar vienas gražus šiame renginyje atsirandančios tradicijos pavyzdys.

„Sudarydami šiemetinio visą vasarą trunkančio festivalio programą, kaip tik ir akcentavome, kad dvidešimtasis Pažaislis turės devizą „Kuriantis tradicijas“. Norime atkreipti dėmesį į menininkų šeimas, kuriose kuria bent kelios kartos menininkų.

Džiaugiamės, kad festivalio gerbėjams nauja tradicija pasirodė visai priimtina ir miela. Tą patvirtino publikos anšlagų susilaukę koncertas, kai su Kauno miesto simfoniniu orkestru scenoje pasirodė vienos šeimos atstovai – garsūs operos solistai: Irena Milkevičiūtė, Gehamas Grigorianas bei jų duktė Asmik Grigorian. O Valstybės dienai Pažaislio festivalis tradiciškai paskyrė istorinę dramą prie Kauno pilies. Pagrindinį – Herkaus Manto – vaidmenį čia atliko Vytautas Rumšas jaunesnysis, spektaklį režisavo jo tėvas  aktorius bei režisierius Vytautas Rumšas. Dabar kauniečiai suskubo pasinaudoti (bilietų jau senokai nebelikę) reta proga vienu metu geriau susipažinti su dviejų Kostų, dviejų Smoriginų kūryba“, – sakė Eltai J.Krėpšta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.