Latvijoje bus filmuojamos scenos kino juostoms su M. Rourke, S. Adkinsu ir A. Pacino

Latvijoje vėliau šiais metais bus filmuojamos scenos filmams „Karo medžioklė“ (Warhunt) ir „Pinokis“ (Pinocchio), kuriuose vaidins kino žvaigždės Mickey Rourke'as (Mikis Rurkas), Scottas Adkinsas (Skotas Adkinsas) ir Alas Pacino (Alas Pačinas), sakė prodiusavimo bendrovės „Forma Pro Films“ atstovė Svetlana Puntė. 

 Latvija traukia kino kūrėjus.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Latvija traukia kino kūrėjus.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 6, 2018, 10:05 AM, atnaujinta Oct 6, 2018, 10:24 AM

Trilerio „Karo medžiuoklė“, kuriame vaidins M. Rourke ir S. Adkinsas, siužetas klostosi Antrojo pasaulinio karo metu. Kelios šio filmo scenos bus filmuojamos Latvijos etnografiniame muziejuje po atviru dangumi, Pokainių girioje ir Lygatnės miškuose bei urvuose. 

Dauguma scenų „Pinokiui“, kuriame A. Pacino vaidins meistrą Džepetą, bus filmuojamos Jaunpilio pilyje, Rygos senamiestyje ir Latvių draugijos namuose, taip pat Latvijos etnografiniame muziejuje. 

S. Punte atkreipė dėmesį, kad kiekvieno užsienietiško filmo kūrimas Latvijoje atneša šimtus tūkstančių dolerių šalies ekonomikai. Šios pajamos gaunamos ne vien iš kino pramonės, bet ir apgyvendinimo ir maitinimo paslaugų, transporto, apsaugos ir kitų veiklų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.