Fotomenininkai kviečiami įamžinti Baltijos jūros regiono grožybes

Kuršių nerijos nacionalinis parkas kviečia fotografuojančius dalyvauti konkurse „Pasaulinis Baltijos jūros paveldas ir tvarusis turizmas“. Tai projekto „UNESCO pasaulio paveldo vietovių kultūros ir gamtos vertybių vystymas“ (angl. DUNC) dalis.

 Nida.<br> LR nuotr.
 Nida.<br> LR nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 2, 2019, 1:12 PM, atnaujinta Aug 2, 2019, 1:15 PM

Konkursą organizuoja Europos krantosaugos sąjungos narė Vokietija (EUCC – D) kartu su projekto partneriais Karlskrona (Švedija), Miorbilonga (Švedija), Kuršių nerijos nacionaliniu parku(Lietuva) ir Hanzos lygos miestais – Vismaru bei Štralzundu (Vokietija).

Norintys dalyvauti gali patalpinti daugiausiai tris nuotraukas kartu su trumpu aprašymu konkurso duomenų bazėje iki rugpjūčio 30 d. Fotografai mėgėjai ir profesionalai, vietiniai gyventojai ir lankytojai kviečiami kūrybiškai įamžinti Baltijos jūros regiono paveldo vietas, taip skatindami amžininkus jas puoselėti ir išsaugoti ateities kartoms.

Nuotraukas įkelkite: https://dunc2019.databases.eucc-d.de/

Tarptautinė komisija, vertindama kūrybiškumą, estetinę kompoziciją bei aprašus, – išrinks geriausias nuotraukas. Jos bus eksponuojamos DUNC baigiamojoje konferencijoje Karlskronos mieste ir publikuojamos 2020 m. DUNC kalendoriuje.

DUNC komanda tikisi aktyvaus dalyvavimo DUNC – tai 3 metus trunkantis projektas, kurį finansuoja Baltijos jūros pietų regiono tarpvalstybinio bendradarbiavimo programa, o koordinuoja Karlskronos (Švedija) savivaldybė.

Daugiau informacijos ir naujienų apie DUNC – tinklalapyje (https://www.dunc-heritage.eu/) ir „Facebook“ (@DUNCheritage).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.