„Romeo ir Džuljeta“ kviečia gerbėjus į aklą pasimatymą

Nors visi šiuo metu ieško grybų, mes jums linkime sėkmės ieškant tarp knygų paslėptų citatų apie meilę. Likus keletui dienų iki šokio spektaklio „Romeo ir Džuljeta“ premjeros Klaipėdos valstybiniame muzikiniame teatre kviečiame drąsiai nerti į nuotykį – „aklą pasimatymą“ ir laimėti kvietimus į šį spektaklį.   

Romeo ir Džuljeta. <br>KVMT nuotr. 
Romeo ir Džuljeta. <br>KVMT nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 13, 2021, 4:47 PM

Kaip dalyvauti ir laimėti? Apsilankyti Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro partnerių Klaipėdoje knygynuose – „Vaga“ (Herkaus Manto g. 9, Klaipėda; PC Studlendas, Herkaus Manto g. 90–1, Klaipėda) ir kavinėje „Ateik, ateik“ (Vėtros g. 8, Šiaurinis molas, Klaipėda),  kur išslapstėme dešimt atspausdintų citatų iš Williamo Shakespeare'o pjesės „Romeo ir Džuljeta“, padalintų į dvi dalis. 

Pasufleruosime! Citatos paslėptos Williamo Shakespeare'o knygose ir KVMT laikraščiuose. Sekantis etapas: rastą citatą nufotografuoti ir įkelti arba tiesiog parašyti po KVMT facebook paskyros specialiu postu. Iš komentarų išrinksime žmones, radusius tos pačios citatos pradžią ir pabaigą bei informuosime Jus asmenine žinute dėl kvietimo į spektaklį atsiėmimo. Atsiimant kvietimą būtina pateikti rastos citatos dalį.  

Citatų ieškokite iki rugsėjo 16 d. Linkime sėkmingų radybų! 

Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro gerbėjai jau rugsėjo 17, 18, 19 dienomis Žvejų rūmuose mėgausis Sergejaus Prokofjevo šokio spektaklio „Romeo ir Džuljeta“, sukurto pagal to paties pavadinimo Williamo Shakespeare'o pjesę, premjera.

Klaipėdoje jį stato tarptautinė statytojų komanda: baletmeisteris Kirilas Simonovas (Rusija), muzikos vadovas ir dirigentas R. Šervenikas, scenografė ir kostiumų dailininkė Jekaterina Zlaja (Rusija), šviesų dailininkas Andrius Stasiulis ir vaizdo projekcijų autorius Linartas Urniežis. Primename, kad lankantis teatre privaloma pateikti galiojantį galimybių pasą. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.