Kauno krašte keliavo gražiausiu taku

Jau septynioliktą kartą nuskambėjo tarptautinio Kauno krašto neįgaliųjų sąjungos koordinuojamo projekto „Gražiausiu taku“ koncertinė programa „Mes už taiką pasaulyje“. Ji buvo skirta Ukrainai palaikyti.

Renginys kvietė dalintis gerumu, palaikyti Ukrainą, tikėti gėrio pergale.<br>Organizatorių nuotr.
Renginys kvietė dalintis gerumu, palaikyti Ukrainą, tikėti gėrio pergale.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-06-04 09:49

Į gausią žiūrovų auditoriją talpinančią Kauno statybos ir paslaugų mokymo centro salę susirinko įvairių Kauno bendruomenių nariai.

Nuo 2005 metais prasidėjusio vaikų ir jaunimo menų festivalio renginys išaugo į įvairaus amžiaus atlikėjų projektą – įvairių kartų ir socialinių visuomenės grupių bendrystę.

Koncerte skambėjo P.Plechavičiaus karių sąjungos Vilniaus rinktinės ansamblio atliekamos ukrainietiškos ir patriotinės dainos, romantiškų dainų puokštę padovanojo meno kolektyvai „Guboja“ ir „Saulutė“, dainininkai Arvydas Paulauskas, Mindaugas Mickevičius-Mino. Tradicinę atidarymo dainą, R.Štrauso „Pavasaris“, atliko Kauno valstybinio muzikinio teatro solistė Ieva Goleckytė, programą paįvairino jaunosios baleto studijos „Petite dance“ šokėjos.

Iškilmingai nuskambėjo ir projekto „Gražiausiu taku“ autorės ir vadovės, atlikėjos Lijanos Žiedelytės sukurtas ir svečių iš Vilniaus – karių sąjungos ansamblio – atliktas Santarvės himnas.

Renginys kvietė visus dalintis meile ir gerumu, palaikyti Ukrainą širdimi ir dainomis, tikėti gėrio pergale. Juk muzika suteikia šviesos, prikelia iš nevilties.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.