Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro vadovo konkursą laimėjo Laima Vilimienė

Kultūros ministerijos konkursą eiti Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro vadovo pareigas laimėjo šiuo metu teatrui vadovaujanti Laima Vilimienė. Iš viso konkurse dalyvavo du pretendentai.

L.Vilimienė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
L.Vilimienė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Kultūros ministerija

2023-07-19 16:05

Klaipėdos valstybiniam muzikiniam teatrui L. Vilimienė vadovauja nuo 2018 m. rugpjūčio, prieš tai ji ilgus metus buvo Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro generalinio direktoriaus pavaduotoja rinkodarai. L. Vilimienė taip pat dėsto muzikos vadybą Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje, anksčiau dirbo Vilniaus Juozo Tallat-Kelpšos konservatorijoje teorinių disciplinų dėstytoja, Lietuvos valstybiniame simfoniniame orkestre vadovavo Informacijos ir reklamos skyriui.

L. Vilimienė yra įgijusi muzikos istorijos specialybę dabartinėje Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje bei vadybos magistro laipsnį BI Norvegijos vadybos institute ir ISM Vadybos ir ekonomikos universitete.

Kaip numatyta teisės aktuose, vadovo konkursą laimėjusio asmens tinkamumas eiti pareigas tikrinamas teisėsaugos institucijų.

Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro vadovo kadencijos trukmė – penkeri metai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.