Palangoje – išskirtinis labdaros vakaras „Sapnuok baltai“

Artėjant Kalėdoms Palangos „Lions“ moterų klubo moterys įsisukusios į labdaringus, dosnius, šviesius, pakylėtus ir įspūdingus darbus. 2015-2016 m. šio klubo prezidentė Raimonda Mitkuvienė dalinasi savo mintimis apie klubo veiklą bei intriguojančiu anonsu apie gruodžio 9 dieną „Vandenio“ klube vyksiantį ypatingą labdaros vakarą „Sapnuok baltai“, kurio metu visos surinktos lėšos bus skirtos Palangos miesto neįgaliems vaikams.

Palangos „Lions“ klubo moterys.
Palangos „Lions“ klubo moterys.
Nelė Savičenko (kairėje) ir pianistė Eglė Kasteckaitė.
Nelė Savičenko (kairėje) ir pianistė Eglė Kasteckaitė.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2015-12-03 14:22, atnaujinta 2017-10-01 13:07

Šių metų Palangos „Lions“ moterų klubo prezidentė R. Mitkuvienė klube darbuojasi nuo pat klubo įsikūrimo ir teigia, kad padėti neįgaliems Palangos vaikams ir šeimoms auginančioms tokius vaikus yra tiesiog būtinybė.

Palangos Lions moterų klubo, vienijančio aštuoniolika aktyvių ir atsidavusių moterų darbai byloja patys už save – įrengti trys butai daugiavaikėms šeimoms, nupirkta medicininė įranga neįgaliems vaikams, nupirkta planšetė su įdiegta programa nekalbantiems vaikams, dovanojami buitiniai prietaisai, įrankiai, knygos.

„Ilgai brandinta ir apmąstyta labdaringo gruodžio 9 –tosios renginio „Sapnuok baltai“ koncepcija gimė bekalbant su pianiste Egle Kasteckaite“, – pasakoja Lions klubos prezidentė R.Mitkuvienė.

Būtent ji įkvėpė, subūrė ir sustygavo meninę „Sapnuok baltai“ programą“. O joje – specialiai šiam vakarui sukurtas literatūrinis muzikins spektaklis pagal K.Džibrano poemą „Pranašas“, kurį režisavo Eglė Storpirštienė, joje dalyvauja aktoriai Nelė Savičenko ir Ainis Storpirštis, muzikai – Petras Vyšniauskas ir Eglė Kasteckaitė.

Tuo meninė vakaro programa nesibaigs ir trečioje programos dalyje svečiai galės mėgautis marimbininko Sauliaus Auglio ir pianistės Eglės Kasteckaitės meistriškumu.

„Labai džiaugiuosi, kad pavyko į Palangą prisikviesti tokias muzikos ir teatro žvaigždes, nacionalinės premijos laureatus, kurie specialiai šiam vakarui parengė ypatingą, tik mūsų Palangos „Lions“ klubui dedikuotą programą. Labai tikiuosi ir viliuosi šiame labdaringame vakare sulaukti garbių, turtingų svečių, kurie vakaro metu vyksiančiame aukcione galės įsigyti ir garsių lietuvių menininkų dailės kūrinių, tuo būdu paremdami ir mūsų neįgaliuosius, o vakaro loterijoje laimėti malonius kalėdinius prizus.

Šis renginys mane įkvepia dideliems darbams ir kiekvieną kartą, kai išvystu džiaugsmo kupinas vaiko akis, man dainuoja širdis, nes vienas noras jau įgyvendintas, o vienas prie vieno“, – tokiais žodžiais laukdama labdaringo vakaro „Sapnuok baltai“ svečių iki pasimatymo sako Palangos Lions moterų klubo 2015-2016 m. prezidentė R.Mitkuvienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.