Prancūzijos ambasada surengė Bastilijos dienos šventę Turniškėse

Šeštadienį Prancūzijos ambasadorė Lietuvoje Maryse Berniau į savo rezidencijos kiemą Turniškėse priėmė pulką garbingų svečių. Bastilijos dieną, nacionalinę Prancūzijos šventę, iškilmingai minėjo ne tik Paryžius, bet ir Vilnius. Šventės svečiai mėgavosi muzika, neblogu oru ir gardžiais prancūziškais užkandžiais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 14, 2012, 5:00 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 3:58 AM

Prancūzijos vadovas Francois Hollande'as nacionalinės šventės proga gavo Lietuvos prezidentės Dalios Grybauskaitės sveikinimą.

„Jau daugelį metų Lietuvą ir Prancūziją sieja draugiški ir glaudūs ryšiai visose be išimties politinio, ekonominio ir kultūrinio gyvenimo srityse. Prieš keletą metų pasirašyti ir šiuos ryšius dar labiau sustiprinę partnerystės susitarimai atvėrė duris dar artimesniam Lietuvos ir Prancūzijos dialogui svarbiausiais Europos ateities, bendro saugumo ir kitais klausimais.

Artėjantis Lietuvos pirmininkavimas Europos Sąjungai taps puikia galimybe tai paversti naujomis idėjomis ir praktinio bendradarbiavimo iniciatyvomis“, - rašoma prezidentės sveikinimo laiške.

Prezidentė savo ir Lietuvos žmonių vardu Prancūzijos vadovui bei visai šaliai palinkėjo laimės ir klestėjimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: kandidatų komentarai po pirmojo prezidento rinkimų turo