Supaprastinama kreipimosi dėl vizų į JAV tvarka

Nuo rugpjūčio 23 d. JAV ambasada Vilniuje pereina prie naujos registracijos ir kreipimosi dėl vizų tvarkos.  Nauja procedūra leis pareiškėjams užsiregistruoti į pokalbį dėl neimigracinių vizų internetu, naudojantis nauju supaprastintu internetiniu tinklalapiu. 

Svarbiausias pasikeitimas paraiškų teikimo procedūroje yra konsulinio mokesčio mokėjimas.<br>P. Lileikio asociatyvi nuotrauka
Svarbiausias pasikeitimas paraiškų teikimo procedūroje yra konsulinio mokesčio mokėjimas.<br>P. Lileikio asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 21, 2012, 2:28 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 6:18 AM

Naujoji sistema palengvins registracijos į pokalbį procesą, taip pat būtinybės atveju suteiks galimybę kreiptis dėl pokalbio paskyrimo skubos tvarka. Dėl iškilusių problemų ar klausimų pareiškėjai galės kreiptis į naują skambučių centrą, kuris dirbs nuo 9 iki 21 val. 

Ambasada apgailestauja, kad Lietuvoje gyvenantys asmenys negalės naudotis anksčiau teiktomis kurjerio paslaugomis. 

Svarbiausias pasikeitimas paraiškų teikimo procedūroje yra konsulinio mokesčio mokėjimas. “Prašome atkreipti dėmesį, kad užsiregistruoti į pokalbį bus galima tik po to, kai bus užpildyta anketa vizai gauti (DS-160) ir sumokėtas konsulinis mokestis.  Šis pasikeitimas padės pareiškėjams išvengti nesusipratimų ar klausimų dėl konsulinio mokesčio mokėjimo pokalbio dieną“, - rašoma ambasados pranešime.

Išsamesnę informaciją apie naują kreipimosi dėl neimigracinių vizų procedūrą bus galima vilnius.usembassy.gov/non-immigrant_visas.html"="">vilnius.usembassy.gov/non-immigrant_visas.html"" target="_blank">rasti tinklalapyje nuo 2012 m. rugpjūčio 23 dienos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.