Užsienyje prakaitą liejančio pasvaliečio meilužė prikrėtė moteriškų šunybių

Nemokamas būna tik sūris pelėkautuose. Jei nori vartytis meilės guolyje – mokėk. Tuo įsitikino pusamžis pasvalietis. Užteko tik vyrui išvykti uždarbiauti į užsienį ir buvusi jo draugė susirado kitą gerbėją bei pardavė visą paliktą turtą.

Sodybos šeimininku prisistatęs malkų kapotojas (kairėje) grasino išsikviesiąs „chebrytę“.<br>V. Savickienė (panskliautas.lt)
Sodybos šeimininku prisistatęs malkų kapotojas (kairėje) grasino išsikviesiąs „chebrytę“.<br>V. Savickienė (panskliautas.lt)
Daugiau nuotraukų (1)

Vita Savickienė (panskliautas.lt)

Sep 8, 2012, 1:27 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 9:33 PM

47 metų pasvalietis Rolandas Želvys, negalėdamas susitikti su buvusia širdies drauge vienmete Jūrate Baltušiene, pagalbos paprašė „Panevėžio ryto“ žurnalistų. Į redakciją atėjęs vyras skundėsi, kad buvusi meilužė neatiduoda jo daiktų, o jos naujasis draugas – grasina.

Vyras pasakojo, kad su J. Baltušiene susipažino prieš dvejus metus, iširus jo paties santuokai. Pasvalietis neslėpė, kad naujoji pažįstama jam labai patiko, jis ketino ne tik mėgautis meilės malonumais, bet ir kūrė bendro gyvenimo planus.

„Mano brolis surado seną sodybą netoli Pasvalio, ketinome pirkti perpus, bet neturėjau reikiamos sumos. Tad atidaviau visus turėtus pinigus. Sodybą užregistravo Jūratė savo vardu“, – prisiminė R. Želvys.

Dėl moters išvyko dirbti į užsienį

Į naująjį būstą Rolandas atsivežė visus savo asmeninius daiktus ir po motinos mirties paveldėtus baldus, du automobilius. Buvę sodybos savininkai paliko kelis didelius šiltnamius. Juose vyras pastatė šildymo katilą.

Pora net augino daržoves.

Pasvalietis pasakojo, kad jo draugę užklupo sunki liga, tad pradėjo stigti pinigų. Tuomet jis išvyko dirbti į Didžiąją Britaniją. „Išvažiuojant Jūratė pasižadėjo laukti manęs, kol aš užsienyje dirbsiu. Ji sakė, kad labai mane myli ir tuos kelis mėnesius sunkiai, bet ištvers be manęs“, – prisiminė pašnekovas.

Vyras neslėpė, jog ketino visus uždirbtus pinigus siųsti sergančiai draugei. Tačiau meilužio parama į Lietuvą taip ir neatkeliavo. Atsitiko nenumatytas dalykas: praėjus vos dviem mėnesiams po išvykimo, telefonu atsiliepė naujas moters draugas, prisistatęs jos vyru.

Po devynių darbo užsienyje mėnesių R. Želvys pirmą kartą grįžo į Lietuvą. Tačiau buvusi meilužė su draugu į sodybą jam neleidžia net kojos įkelti.

Konkurentą sutiko keiksmais

R. Želvį ir jo sūnų palydėjau iki sodybos. Javų laukų apsuptyje stovinčios didelės sodybos kiemas švytėjo tvarka. Teritorija nušienauta, vazonuose – žydinčios gėlės. Senas namas buvo remontuojamas.

Vos įvažiavus į kiemą mus pasitiko iš namo išėjęs vyras. Į pasisveikinimą jis atsakė keiksmažodžių lavina. Dviem konkurentams kalba nesirišo, jie svaidėsi kaltinimais vienas kitam.

Šeimininku prisistatęs vyras užsipuolė R. Želvį, kad šis pabėgo į užsienį nepasirūpinęs savo moterimi. Esą meilužis ją paliko viduržiemį be malkų, nesiuntė pinigų. Tačiau vyras neslėpė tuo metu jau pats gyvenęs su Jūrate, kai ši laukė Rolando piniginių perlaidų.

Prie namo durų stovėjęs vyras keliolika kartų pabrėžė, kad jo draugė sunkiai serga, bet apie sugyventinės ligą kalbėjo be jokios užuojautos. Jis tikino, kad namo savininkė šiuo metu gydosi ligoninėje Kaune.

Grasino ir žurnalistei

R. Želviui paprašius atiduoti jo turtą, dabartinis J. Baltušienės gyvenimo draugas atrėžė, kad jo nebėra. Pasak vyro, jis švarindamas sodybos teritoriją šiltnamius nuardė, o metalą esą išmetė į sąvartyną, dalį senų baldų sudegino, kitus sumetė į už gyvenamojo namo stovinčią daržinę. Pritrūkus pinigų, automobilius moteris esą pardavusi.

J. Baltušienės sugyventinis teigė sėdėjęs kalėjime, grasino ne tik R. Želviui, bet ir korespondentei, žadėjo paskambinti savo „chebrytei“, o ši jau mašinas paleis į orą.

Iš sodybos tuščiomis išvažiuodamas R. Želvys buvusią meilužę apibūdino taip: „Jūratė – grobuonė moteris, moka gražiai pakalbėti, savo žavesiu vynioja vyrus aplink pirštą“.

Netekęs savo turto vyras kreipėsi į policiją.

Malkų kapotojas - su šlepetėmis

Sutemus į korespondentės namus pasibeldė pati J. Baltušienė.

Moteris tikino, kad tuo metu, kai lankėmės jos sodyboje, ji viešėjo pas seserį Pasvalyje. Atvykėlė tvirtino, kad su R. Želviu ji kartu negyveno ir net neketino kurti bendros ateities. O šeimininku prisistatęs vyras viso labo esąs tik malkų kapotojas (įdomu - tas samdinys iš namo išėjo avėdamas šlepetes. - Red.).

Moteris neigė iš R. Želvio gavusi pinigų sodybai pirkti. Ji tikino iš užsienio negavusi jokios perlaidos, nors prasitarė, kad asmeninę banko sąskaitą Rolandui buvo nusiuntusi. Abi pasvaliečio mašinas ji pardavusi, kad grąžintų jo paliktas skolas ir sumokėtų už elektrą. Automobiliai esą buvo užgriozdinę jos kiemą.

R. Želvio vardu registruotas transporto priemones ji pardavė laikraščio skelbime rastam pirkėjui.

Pati skundėsi jaunu meilužiu

Panašią istoriją prieš pusantrų metų redakcijai pasakojo pati J. Baltušienė.

Tuomet ašarodama pasvalietė skundėsi, kad jos 9 metais jaunesnis meilužis pasiskolino 4 tūkstančius litų ir nebeatiduoda. Tuomet tas vyras bandė eiti į politiką, dalyvavo vienos partijos rinkimų sąraše.

Nors abu pasvaliečiai turėjo šeimas ir augino vaikus, tai netrukdė jiems kone metus slapta susitikinėti. Apie meilės trikampį sužinojęs J. Baltušienės vyras po 14 metų santuokos ją paliko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.