Neringoje antradienį netiekiama elektros energija

Antradienį Neringoje iš dalies sustos gyvenimas, mat visą dieną

Įmonės, kurioms elektros energija gyvybiškai būtina, didesnių nepatogumų nepatirs.<br>J. Stacevičiaus nuotrauka iš archyvo
Įmonės, kurioms elektros energija gyvybiškai būtina, didesnių nepatogumų nepatirs.<br>J. Stacevičiaus nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 2, 2012, 11:52 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 10:33 AM

Jau įprasta, kad Neringoje keletą kartų per metus elektros tiekimas sutrinka dėl nepalankių meteorologinių sąlygų ar avarijų, rašo „Vakarų ekspresas“. Šįsyk elektros tiekimas bus nutrauktas dėl to, kad elektros skirstomųjų tinklų operatorius AB LESTO ir elektros perdavimo sistemos operatorius „Litgrid“ vykdys planinius remonto ir techninės priežiūros darbus. Spalio 2 dieną nuo 9 iki 17 val. elektros energijos tiekimas bus nutrauktas Nidos, Preilos, Pervalkos, Girininkijos, Alksnynės bei Smiltynės gyvenvietėse.

Pasak LESTO atstovo ryšiams su visuomene Ernesto Naprio, bus vykdomi transformatorių pastočių remonto ir techninės priežiūros darbai Nidos, Pervalkos bei Preilos pastotėse, bus šalinami Valstybinės energetikos inspekcijos nurodyti trūkumai, taip pat bus apžiūrimos aukštos įtampos linijų atramų viršūnės, keičiami izoliatoriai, atliekami kiti darbai. Pasak elektros tiekėjų, tos įmonės, kurioms elektros energija gyvybiškai būtina, didesnių nepatogumų nepatirs - bus įjungti specialūs generatoriai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.