„Violetiniai“ ragina džiūgauti: jie padovanojo Lietuvai N. Venckienę

Vietoj Neringos Venckienės tvirtai žadėtų 20-30 mandatų „Drąsos kelio“ partijai kol kas reikės tenkintis 7, po dvikovų vienmandatėse apygardose dar gali laimėti keli kandidatai. Į spaudos konferenciją „violetinių“ lyderiai N. Venckienė ir Jonas Varkala neatvyko. Partijos rinkimų štabo vadovas Valdas Vasiliauskas sakė apsidžiaugęs rinkimų rezultatais, esą jie padovanojo tautai naują lyderę – buvusią teisėją iš Garliavos.

S. Brunza, V. Vasiliauskas ir V. Daujotis tikino, kad „Drąsos kelias“ ateityje taps svaria politine jėga.<br>T.Bauras.
S. Brunza, V. Vasiliauskas ir V. Daujotis tikino, kad „Drąsos kelias“ ateityje taps svaria politine jėga.<br>T.Bauras.
Daugiau nuotraukų (1)

Artūras Jančys

2012-10-15 12:45, atnaujinta 2018-03-16 02:44

Pirmadienį „Drąsos kelio“ partijos spaudos konferencijoje vienas šios naujos politinės jėgos vadovų Valdas Vasiliauskas teigė, kad rinkimų rezultatai jį džiugina.

„Mes esame nauja partija, šiuo atžvilgiu rinkimų rezultatai labai neblogi. Pažiūrėkime, prieš ketverius metus Darbo partija irgi turėjo apie 10 narių Seime, o dabar tapo laimėtoja. Svarbiausia, kad mūsų partija padovanojo Lietuvai naujo tipo, nesusitepusią, su jokiais klanais nesusijusią lyderę, N. Venckienę“, – įkvėptai pareiškė V. Vasiliauskas.

Į lrytas.lt pastabą, kad N. Venckienei dar trūksta lyderio savybių: tiesioginiame eteryje ji kalba nerišliai, užsikirsdama, bespalviu balsu ir aiškiai neatsako į klausimus, V. Vasiliauskas sakė: „Tai reiškia, kad ji kalba nuoširdžiai. Ir gerai, kad N. Venckienė vengia demagoginių štampų, geriau jų ir neišmoktų.“

V. Vasiliauskas pripažino, kad įgyvendinti radikalią teisėsaugos reformą, kurią savo programoje labiausiai akcentavo „violetiniai“, vargu ar pavyks – per mažai balsų.

Konferencijoje dalyvavę taip pat „Drąsos kelio“ atstovai Stasys Brunza ir profesorius Vytautas Daujotis kalbėjo ir apie atominę energetiką.

„Aš būčiau ne prieš atominę elektrinę, bet blogai, kad statoma vieno reaktoriaus AE. Jei reikėtų atlikti neplaninį remontą ir tektų kuo skubiau reaktorių stabdyti, susidarytų labai grėsminga padėtis“, – aiškino V. Daujotis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.