Radžis nuliūdino Panevėžio pataisos namų gyventojas

Žmonos po visą Lietuvą be atvangos ieškantis moterų numylėtinis Radžis praleido puikią progą pagaliau išsirinkti nuotaką. Nemažas pulkas ištikimų gerbėjų nusivylė trečiadienio popietę jų dievaičiui taip ir nepasirodžius Panevėžio pataisos namuose. Iš anksto skelbtas jo kūrybos vakaras neįvyko.

Ne kartą Panevėžio pataisos namuose lankęsis Radžis šįkart pasirinko jam svarbesnę repeticiją Klaipėdoje.<br>V. Ščiavinskas
Ne kartą Panevėžio pataisos namuose lankęsis Radžis šįkart pasirinko jam svarbesnę repeticiją Klaipėdoje.<br>V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Oct 25, 2012, 6:25 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 9:06 PM

Už raudonų Panevėžio pataisos namų mūrų šis dainininkas, dabar dalyvaujantis pramoginiame televizijos projekte „Radžis ieško žmonos“, lankėsi ne kartą. Negana to, čia jis kurį laiką ir augo, nes gimė jo motinai atliekant bausmę. Vėliau mažylis buvo apgyvendintas Panevėžio vaikų globos namuose.

Pas šiuo metu bausmę Panevėžyje atliekančias nuteistąsias Radžis turėjo atvykti lydėdamas Seimo narį, panevėžietį Julių Dautartą. Ar pastarasis liks dirbti ir naujajame Seime, priklausys nuo antrojo rinkimų turo rezultatų – konservatorius J. Dautartas Panevėžyje, vienmandatėje Nevėžio apygardoje kausis su darbiečiu Petru Narkevičiumi.

Panevėžio pataisos namų direktoriaus pavaduotojos Reginos Stankuvienės teigimu, apie galimybę surengti šioje įkalinimo įstaigoje įžymybės kūrybos vakarą J. Dautartas tarėsi iš anksto. Išgirdę, kad Seimo narys norėtų renginį nuteistosioms surengti spalio 24 dieną, Pataisos namų vadovai jį perspėjo, kad tądien čia vyks išankstinis balsavimas antrajame rinkimų į Seimą ture, todėl kandidatas į Seimą irRadžis su nuteistosiomis galės bendrauti tik joms baigus balsuoti.

„J. Dautartui tokios sąlygos tiko. Tačiau vakar po pietų jis pranešė, kad prodiuseriai Radžio neišleidžia, todėl renginys neįvyks“. – sakė R. Stankuvienė.

Politikas agitacijos neįžvelgia

Seimo narys J. Dautartas portalui lrytas.lt patvirtino, kad iš tiesų norėjo surengti Panevėžio pataisos namų moterims Radžio kūrybos vakarą. Jis tikino, kad šis renginys nieko bendro su priešrinkimine agitacija neturi – juk pas nuteistąsias jie su dainininku būtų apsilankę jau joms balsavus.

„Aš čia buvau ir prieš pirmąjį rinkimų turą, bet mano agitacija nepadėjo – žinot, kokie balsavimo rezultatai visoje Lietuvoje tada buvo“, – savikritiškai sakė politikas. Tuomet į susitikimą su Seimo nariu buvo prisirinkę maždaug pusė salės nuteistųjų.

Pasak Seimo nario J. Dautarto, daug gerbėjų tarp moterų turintį Radži jis į Panevėžio pataisos namus vis tiek ketina atvežti. Jis supranta, kaip čia bausmę atliekančioms nuteistosioms trūksta pramogų. Tiesa, čia besilankydamas Seimo narys pastebėjo, kad kai kurios moterys čia gyvena ne prastesnėmis sąlygomis, kaip jis, būdamas, studentu. Tačiau supranta, kad geros buities sąlygos nepakeis svarbiausio dalyko, ko nėra už šių mūrų – laisvės.

Seimo nario teigimu, Radži sutiko jį palydėti be jokio atlygio. Charizmatišką vaikiną J. Dautartas pažįsta nuo tų laikų, kai jam buvo vos septyneri metai. Pažįsta jis ir Radži globėją. Pastaraisiais metais išgarsėjusiam daininkui iki karjeros Seime teatro režisieriumi Panevėžyje dirbęs J. Dautartas negaili ir patarimų, ragina lavinti vokalą ir tikisi, kad kad jis puikiai tiktų dainuoti operetėje.

Koncertas vaikams - svarbiau

„Man svarbiau vaikai, o ne politikų noras pasidaryti sau reklamą“, – telefonu lrytas.lt paklaustas, kodėl neįvyko iš anksto skelbtas jo pasirodymas Panevėžio pataisos namuose, atsakė Radžis.

Jis sakė be jokio atlygio sutikęs palydėti pas nuteistąsias moteris J. Dautartą. Radžis jau yra dalyvavęs ne viename konservatorių renginyje, nes to prašė nuo vaikystės pažįstamas ir gerbiamas žmogus.

Tačiau antradienį jis sužinojęs, kad trečiadienį Klaipėdoje vyks LNK šeštadieninio koncerto „Už vaikystę“ repeticija.

„Supraskite, šeštadienį tiesioginis eteris, reikia gerai pasiruošti – juk dalyvaus svarbūs svečiai, prezidentai. Privalėjau būtinai dalyvauti repeticijoje. Kai galiu, visada neatsisakau padėti, tačiau kai tai su mano karjera susiję, tai nieko negaliu padaryti“, – paaiškino, kodėl vietoj susitikimo su nuteistosiomis pasirinko repeticiją Radžis.

Jam nepavyko antradienį prisiskambinti J. Dautartui, todėl trečiadienį Radžis politikui parašęs žinutę ir paaiškinęs, kad atvykti į Panevėžio pataisos namus negalės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.