Šiaulių kelių policininkams – Kauno vairuotojo padėka

Kad Kelių policijos pareigūnai ne tik baudžia nedrausmingos vairuotojus, bet ir suteikia pagalbą į bėdą patekusiems eismo dalyviams, patvirtino neseniai Šiaulių pareigūnų gautas laiškas.

Daugiau nuotraukų (1)

Ričardas Vitkus

Oct 29, 2012, 4:29 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 7:29 PM

Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos biuro patruliai gavo kauniečio vairuotojo Armino Mačiulio padėką už kelyje jam suteiktą pagalbą.

Prie kelkraštyje palikto automobilio bestovyniuojantį vyriškį spalio 22-osios vakare pastebėjo kelyje Šiauliai-Radviliškis patruliavęs Vitalijaus Blažio ir Orintos Butkevičiūtės ekipažas.

Privažiavę arčiau pareigūnai vairuotojo pasiteiravo, kas nutiko. Kaune gyvenantis A. Mačiulis tegalėjo pasakyti, kad automobilio variklis liovėsi dirbti tiesiog bevažiuojant. Kas galėjo sugesti, vairuotojas nenumanė.

Padėti pasišovę pareigūnai apžiūrėjo variklį, patikrino, ar jame yra alyvos.

Patruliui V. Blažiui kilo įtarimas, kad automobiliui paprasčiausia pristigo degalų. Nors degalų kiekio matuoklis rodė, kad jų nestinga, policininkas vairuotojo pasiteiravo, ar šis matuoklis nėra sugedęs.

Išgirdęs teigiamą atsakymą pareigūnas vairuotojui patarė kitų gedimų nebeieškoti, o pasiėmus talpą sėsti į tarnybinį automobilį.

Pareigūnai pavežė A. Mačiulį iki degalinės, kur vairuotojas nusipirko degalų. Jų įsipylęs į automobilį kaunietis tą patį vakarą laimingai pasiekė namus.

Nusprendęs padėkoti jo likimo valiai kelyje nepalikusiems pareigūnams A. Mačiulis jų viršininkui atsiuntė laišką ir paprašė perduoti padėką pavaldiniams.

„Smagu, kad Kelių policijos pareigūnai yra ne tik geranoriški, bet ir paslaugūs“, - tokiais žodžiais Šiaulių policijos pareigūnams siųstą laišką baigė kelyje pagalbos sulaukęs kaunietis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.