Neparodyta laida apie D. Grybauskaitės gyvenimą – portalo lrytas.lt skaitytojams

„Tai ką jūs netrukus išgirsite, iš tiesų buvo bandoma paviešinti ne vieną kartą. Tačiau laidos nepasiekdavo eterio, straipsniai - laikraščių puslapių“, - taip televizijos laidą „Paskutinės instancija“, kurioje pasakojama apie prezidentės Dalios Grybauskaitės biografiją, pradėjo žurnalistė Rūta Janutienė. Nuslėptoji D. Grybauskaitės gyvenimo istorija taip ir nepasiekė visuomenės akių ir ausų. Portalas lrytas.lt pateikia savo skaitytojams TV3 eteryje neparodytos laidos vaizdo įrašą.

Buvo dedamos visos pastangos, kad V. Grybauskienė, prezidentės tėvo pirmoji žmona, nepapasakotų „ko nereikia“.<br>V. Petrauskienė
Buvo dedamos visos pastangos, kad V. Grybauskienė, prezidentės tėvo pirmoji žmona, nepapasakotų „ko nereikia“.<br>V. Petrauskienė
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-11-24 13:02, atnaujinta 2018-03-15 04:11

Iš Komunistų partijos įskaitos lapo į laidos žiūrovus turėjo pažvelgi jauna, 22 metų, komunistė. Dalia Grybauskaitė. Jos charakteristika jau tada liudijo apie karštą būsimos prezidentės būdą. Partiniai šulai ją apibūdina, kaip kartais besielgiančią neadekvačiai.

Laidoje apie prezidentės D. Grybauskaitės valdymo būdą kalbėjo politiniai oponentai. Tokie, kaip buvęs Seimo pirmininkas Arūnas Valinskas. „Aš buvau tik vienas iš daugelio, kurių telefoninių pokalbių išklotinės atsidurdavo ant prezidentės stalo. Tai liesdavo visus, kuriems ji stengdavosi daryti įtaką“, - sakė buvęs parlamento vadovas A. Valinskas.

Apie asmeninį prezidentės gyvenimą papasakojo pamiršti artimieji. Garbaus amžiaus Šeduvos gyventoja Valerija Grybauskienė yra dabartinės prezidentės tėvo pirmoji žmona. Apie ją ketvirtadienį rašė dienraštis „Lietuvos rytas“.

Laidos „Paskutinė instancija“ kūrėjams V. Grybauskienė papasakojo, kad buvo dedamos visos pastangos, jog žurnalistai nesužinotų apie prezidentės tėvo pirmąją žmoną. Garbaus amžiaus moteris pasakojo, kad prezidentė D. Grybauskaitė turi keturias pusseseres iš tėvo pusės. Viena jų, gyvenanti Šiauliuose, prieš keletą savaičių paskambino V. Grybauskienei ir paklausė, „ar pas ją buvo kas atvažiavę“. Ji klausė apie televizijos žurnalistus. „O kaip ji sužinojo? Aš nežinau, - šypsodamasi pasakojo V. Grybauskienė. - Aš jos klausiu, tai iš kur ji žino, kad pas mane kas nors turi atvažiuoti. O ji sakė, kad jai Dalia sakė. Iš kur ji žino?“ Laidos kūrėjai pabrėžė, kad apie interviu su prezidentės tėvo pirmąją žmona parašė tik vieną elektroninį laišką.

Šeduvos gyventoja V. Grybauskienė pasakojo, kad prezidentės pusseserė pabijojo, jog garbaus amžiaus moteris „ko nepripasakotų“.

Daugiau intriguojančių detalių apie prezidentės D. Grybauskaitės gyvenimą ir valdymo būdą portalo lrytas.lt skaitytojai gali sužinoti peržiūrėję taip ir neparodytą laidą „Paskutinė instancija“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.