„Tvarkiečiai“ desperatiškai bando susigrąžinti Raseinius

Į Darbo partijos glėbį puolę suskilusios partijos „Tvarka ir teisingumas“ nariai penktadienį bandė išsaugoti Raseinių skyrių.

Su svečiais iš sostinės sėdėjo ir Raseinių meras A.Mielinis.<br>G. Šiuparys
Su svečiais iš sostinės sėdėjo ir Raseinių meras A.Mielinis.<br>G. Šiuparys
Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Šiuparys

Mar 1, 2013, 10:42 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 6:58 PM

Partijų jungtuvėms nepritariantį Seimo narį Remigijų Ačą iš savo greitų išstūmusių „tvarkiečių“ delegatai pavakarę pasirodė Raseiniuose, nes pajuto, jog iš rankų sprūsta itin daug R. Ačo šalininkų turintis didžiausias partijos skyrius.

Buvo kalbama, jog atvažiuos Rolandas Paksas, bet jis nepasirodė. Į Raseinius atvyko „Tvarka ir teisingumas“ atstovai parlamentaras Kęstas Komskis ir europarlamentaras Juozas Imbrasas.

Savivaldybės posėdžių salėje užsidarę svečiai užsipuolė „Lietuvos ryto“ žurnalistą. Jie piktinosi, kad žiniasklaidą sudomino „Seimo ir europarlamentarų susitikimas su gyventojais“. Pažėrę grasinimų policijos pareigūnais, posėdžiautojai užsidarė salėje.

Iš vietinių labiausiai piktinosi Raseinių rajono tarybos narė „tvarkietė“ Aldona Ona Radčenko. Neoficialiais duomenimis, ji ir buvo viena šio susitikimo organizatorių.

Per penktadienį vykusį Raseinių rajono tarybos posėdį ši politikė lakstė su popieriaus lapu, kuriame buvo surašytos „perversmininkų“ pavardės ir jų kontaktiniai telefonai.

Su svečiais iš sostinės sėdėjo ir Raseinių meras Algimantas Mielinis, laikomas ištikimu R. Ačo šalininku. Meras nesipriešino K. Komskio ir J. Imbraso savivalei – leido išvaryti žurnalistus.

Už stiklinių durų atsidūrę žurnalistai girdėjo posėdžiautojų išvedžiojimus, kad R. Ačo išvarymas partijai esąs skausmingas, bet Raseiniams tai būsiąs tarsi gaivaus oro gurkšnis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.