Švedai išsityčiojo iš lietuvių dyzelino vagių (video)

„Niekada nevokite dyzelio Švedijoje!“ - vaizdo įrašas su tokiu įspėjimu nuo sekmadienio juokina „LiveLeak“ lankytojus. Įrašo herojai – o veikiau, antiherojai – dyzelino vagys lietuviai. Pastebėję vagystę, linksmų plaučių švedai nusprendė neskubėti kviesti policijos, o pirma patys pamokyti ilgapirščius. Kol vagis buvo išlipęs iš savo automobilio su lietuviškais numeriais, švedai pririšo jį prie traktoriaus ir, kai vairuotojas sugrįžo, pradėjo tempti atbulą. Žinoma, viską filmuodami ir garsiai juokdamiesi.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-03-05 09:29, atnaujinta 2018-03-10 14:47

Egzekucija trunka gana ilgai. Lietuvių automobilis tampomas atbulas apsnigtais keliais. Sustojus vagis atsiriša automobilį, bet vos spėja įsėsti, išdaigininkas jį vėl pririša. Keisti eismo dalyviai sudomina ir kitų automobilių vairuotojus.

Galiausiai švedams nusibosta kankinti vagis ir jie iškviečia policiją.

Incidentas įvyko Švedijos Strengneso mieste. Švedams pavyko stambiu planu nufilmuoti ir vagies veidą bei lietuviškus valstybinius numerius – GDB487.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.