„Drąsos kelio“ gretos retėja dėl pusės milijono litų kąsnio?

Kodėl į Kaune vykusį partijos „Drąsos kelias” suvažiavimą nebuvo įleisti ne tik žurnalistai, bet ir kai kurie nariai?

R.Janutienė: „Partija „Drąsos kelias” jau bando atsikratyti tų, kurie nėra artimi visiems gerai žinomai šeimai ir kurie nemąsto šiek tiek kitaip.”<br>J.Stacevičiaus nuotr.
R.Janutienė: „Partija „Drąsos kelias” jau bando atsikratyti tų, kurie nėra artimi visiems gerai žinomai šeimai ir kurie nemąsto šiek tiek kitaip.”<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Vykintė Budrytė ("Lietuvos rytas")

Apr 9, 2013, 12:20 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 2:39 PM

„Lietuvos ryto” televizijos laidos „Nuoga tiesa” vedėja Rūta Janutienė sako „Drąsos kelyje” turinti patikimą šaltinį. Žurnalistė sužinojo apie partijos viduje prasidėjusius pokyčius.

– Kas vyksta partijoje „Drąsos kelias”? – pasiteiravau R. Janutienės.

– Mėginama maksimaliai susimažinti partijos narių skaičių. Kam to reikia? Ogi artėja diena, kai iš valstybės partija gaus pusės milijono litų dotaciją. Todėl pirmiausia mėginama atsikratyti tų, kurie nėra artimi visiems žinomai šeimai, ir tų, kurie mąsto šiek tiek kitaip. Apie tai kalbėsime laidoje.

– Kokius pašnekovus kvietėte dalyvauti diskusijoje?

– Į tiesioginę laidą ketina atvykti visuomenininkas Darius Kuolys, kuris tvirtina buvęs apšmeižtas Neringos Venckienės aplinkos žmonių.

Taip pat dalyvaus ir vienas partijos „Drąsos kelias” steigėjų Rolandas Boravskis, Seimo narės Dalia Kuodytė, Marija Aušrinė Pavilionienė bei Aurelija Stancikienė.

Žurnalistas Juozas Ivanauskas atskleis, kodėl iš aistringo partijos „Drąsos kelias” šalininko virto aršiu jos kritiku. Su juo apibendrinsime šią jau kelerius metus iš ekranų ir laikraščių puslapių neišnykstančią vienos šeimos istoriją.

Ko iš jos pasimokėme? Kodėl vis daugėja žmonių, kurie anksčiau buvo N. Venckienės gerbėjai, o dabar liudija prieš ją?

– Kokia yra diskusijoje dalyvausiančios M. A. Pavilionienės nuomonė?

– Ji yra kategoriška. M. A. Pavilionienė ateina pasakyti, kad minios nereikia painioti su tauta. Ji sako turinti žinių, kad vaikui nėra blogai, ir ketina paaiškinti, kodėl šioje istorijoje galima pasitikėti teisėsauga.

„Lietuvos ryto” TV, 21 val. 45 min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.