„Nuoga tiesa“: Nuo ko slepiasi N. Venckienė?

Kur dingo Seimo narė, buvusi teisėja Neringa Venckienė? To šįvakar klaus „Lietuvos ryto” TV laida „Nuoga tiesa”.

Kai kurie N. Venckienės šalininkai tikina, kad žino, kur yra Seimo narė.<br>R. Danisevičius
Kai kurie N. Venckienės šalininkai tikina, kad žino, kur yra Seimo narė.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Vykintė Budrytė („Lietuvos rytas“)

Apr 30, 2013, 6:53 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 11:44 AM

Laidos vedėja Rūta Janutienė sako turinti žinių, kad N. Venckienės išvažiavimui buvo kruopščiai ruoštasi. Priešingu atveju argi ji būtų perrašiusi turtą savo vyro advokato Aido Venckaus vardu?

Nei Seime, nei prokuratūroje nepasirodančiai N. Venckienei, be šešių jos atžvilgiu pradėtų baudžiamųjų bylų, gresia ir daugiau, kur kas sunkesnių.

Šį vakarą vienoje barikadų pusėje išvysime prieš dvejus metus žiauriai kankinto ir nužudyto 24 metų Vaido Milinio motiną Mariją Milinienę. Ji ateina atskleisti naujų istorijos detalių.

Moteris įsitikinusi: su V. Milinio žūtimi tiesiogiai susiję vadinamieji Garliavos veikėjai, iš karto po nužudymo virtualioje erdvėje suorganizavę jo šmeižto kampaniją. V. Milinis buvo įvardytas pedofilu Aidu, kuris esą tvirkino mažametę Laimutės Stankūnaitės dukterį.

Laidoje taip pat turėtų dalyvauti dienraščio „Lietuvos rytas” žurnalistė Asta Kuznecovaitė. Ji paaiškins, kaip buvo kuriama trečiojo pedofilo istorija jau po V. Milinio mirties.

„N.Venckienė ir Laimutė Kedienė man tiesiai į akis pasakė, kad tas jaunas vyras yra pedofilas, ir tikėjosi, jog aš už to užsikabinsiu. Tačiau tiesa yra kitokia”, – teigė A. Kuznecovaitė.

Studijoje turėtume išvysti ir L. Stankūnaitės advokatą Gintarą Černiauską bei Seimo narį Stasį Šedbarą, kuris ketina paaiškinti, kodėl Seimas taip vangiai reaguoja į N. Venckienės dingimą.

Kitoje ringo pusėje – „Laisvo laikraščio” redaktorius Aurimas Drižius, kurį M. Milinienė yra padavusi į teismą dėl jos sūnaus šmeižto. Jį palaikys „Drąsos kelio” partijos revizoriumi save vadinantis Sigitas Martinavičius. Jis sako žinąs, kur yra N. Venckienė, ir galįs paaiškinti, ko ji siekia.

„Su N. Venckiene palaikomi ryšiai, ji aktyviai ruošiasi juridinei kovai. Apie tai netrukus visi sužinosite.

Aš turiu savo užduotis ir žinau, kokiu keliu bus žengiama. Kai ateis laikas, viskas bus paskelbta”, – jis yra tvirtinęs „Lietuvos ryto” žurnalistui.

Laidoje Lietuvos žmogaus teisių asociacijos pirmininkas Vytautas Budnikas dėstys teisines N.Venckienės galimybes gauti politinį prieglobstį.

Apie tai - „Lietuvos ryto” televizijos laidoje „Nuoga tiesa” šiandiena, 21 val. 45 min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.