Atskleista Noridže nuskendusios lietuvės gėlėta suknele tapatybė

Atskleista lietuvės gėlėta suknele, kurios kūnas buvo rastas Noridžo ežere, tapatybė. Tai – 43 metų Nomeda Pundzienė, gyvenusi Noridže, Gertrude Road gatvėje, praneša bbc.co.uk

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 19, 2013, 10:57 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 9:13 PM

Skenduolę Rytų Anglijos universiteto ežere rugpjūčio 1 d. rado meškeriotojas, bet policijai ilgai nesisekė nustatyti moters tapatybės. Netekę vilties pareigūnai išplatino gėlėtos suknelės, kuria vilkėjo moteris, nuotrauką. Pagal šį drabužį moteris ir buvo atpažinta.

Tačiau moters mirties aplinkybės vis dar išlieka mįslė. Policija prašo atsiliepti visus, kas matė N.Pundzienę ar su ja kalbėjosi tarp liepos 20-osios ir rugpjūčio 1-osios.

Pomirtinio tyrimo rezultatai kol kas dar negalutiniai.

Inspektorius Richardas Gravelingas išreiškė viltį, kad žmonės, pažinoję N.Pundzienę, gali padėti sudėlioti sudėtingą tyrimo mozaiką.

„Jos šeima pradžioje nesirūpino dėl jos dingimo, nors nematė keletą dienų – jie galvojo, kad ji apsistojusi kitur“, - sakė R.Gravelingas.

Tačiau pamatę žiniasklaidoje policijos išplatintą nuotrauką ir pranešimus apie ežere rastą skenduolę, kreipėsi į pareigūnus. R.Gravelingas dėkojo žiniasklaidai už pagalbą.

N.Pundzienė niekaip nebuvo susijusi su Rytų Anglijos universitetu, kurio teritorijoje buvo rastas jos kūnas - nebuvo nei jo studentė, nei darbuotoja.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.