V.Gapšys: „Eisiu į Seimo pirmininkus“

Nuteistas Seimo pirmininko pirmasis

„Eisiu į Seimo pirmininkus. Paprasčiausiai partijos pirmininkas turi užimti poziciją“, - pareiškė V.Gapšys.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
„Eisiu į Seimo pirmininkus. Paprasčiausiai partijos pirmininkas turi užimti poziciją“, - pareiškė V.Gapšys.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Sep 2, 2013, 10:06 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 3:01 PM

„Eisiu į Seimo pirmininkus. Paprasčiausiai partijos pirmininkas turi užimti poziciją. Manau, logiška, kad Seimo pirmininku būtų partijos pirmininkas“, - pareiškė Darbo partijos juodosios buhalterijos byloje pirmosios instancijos teismo kaltu pripažintas V.Gapšys.

Jis nurodė „tikrai negalvojantis“ atsisakyti aukšto posto Seime. Paklaustas, kaip elgtųsi, jei atsistatydinti jį įpareigotų partija, politikas atsakė: „Jeigu partija įpareigos? Partija gali mane įpareigoti Seimo pirmininku tapti - tai aš taip suprantu. O kitų įpareigojimų neturiu“.

Seimo pirmininkas Vydas Gedvilas, kaip perdavė jo atstovas spaudai Tomas Beržinskas, atsisakė komentuoti savo partijos pirmininko pareiškimus.

Premjeras Algirdas Butkevičius teigia, kad socialdemokratai laikosi nuomonės, jog V.Gapšys turėtų pasitraukti iš posto, tačiau palieka šį klausimą spręsti Darbo partijai.

Darbo partijos (leiboristų) vadovas V.Gapšys Darbo partijos juodosios buhalterijos byloje pripažintas kaltu dėl sukčiavimo ir apgaulingos buhalterinės apskaitos tvarkymo. Vilniaus apygardos teismas jam skyrė 35 tūkst. 750 litų baudą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.