Paryžiuje lietuvis nudūrė benamį ir gėrė jo kraują (papildyta)

Paryžiečiai baisisi kraupiu nusikaltimu. Prancūzijos sostinėje sekmadienį buvo sulaikytas vyras, kuris mirtinai subadė benamį ir, kaip pranešama, gėrė aukos kraują. Suimtas 22 metų įtariamasis su savimi neturėjo jokių asmens dokumentų, bet policija mano, kad jis į Paryžių atvyko iš Lietuvos, praneša „The Daily Mail“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 30, 2013, 11:54 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 4:06 PM

Prancūzijos tyrėjų teigimu, makabriška žmogžudystė buvo įvykdyta sekmadienį, po to, kai įtariamasis ir jo vėliau papjautas benamis susikivirčijo.

Kaip manoma, 22 metų imigrantas iš Lietuvos prisipažino nužudęs 49 metų benamį ir palikęs išniekintą aukos kūną požeminėje automobilių stovėjimo aikštelėje netoliese Paryžiaus verslo rajono „La Defense“.

„Jis buvo areštuotas sekmadienį anksti ryte, jo kūną dengė kraujas. Iš jo rankos bėgo kraujas, bet jo buvo kur kas daugiau nei bėga iš tokios žaizdos. Ligoninėje sulaikytasis mums pasakė gėręs aukos kraują. Toks jo teiginys tiriamas“, – teigė vienas policijos pareigūnas.

Apklausiamas policijos, areštuotasis, kuris kalbėjo angliškai, pareigūnams užsiminė apie Baltijos šalį, iš kurios teigia esantis. Pasak tyrėjų, jaunas vyras pareiškė esantis iš Lietuvos.

Suimtasis teigė su auka susipažinęs benamių prieglaudoje ir su 49 metų vyru praleidęs visą šeštadienį. Tačiau sekmadienio naktį jų kivirčas baigėsi benamio mirtimi. Jam buvo perpjauta gerklė.

Parengė Gintaras Radauskas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.