Vilniaus oro uoste nusileido Švedijos karaliaus lėktuvas

Ketvirtadienio popietę į Tarptautinį Vilniaus oro uostą nusileido ypatingų svečių lėktuvas. Į Lietuvą trumpam užsuko Švedijos karališkoji šeima. Lėktuvas nusileido pusę trijų, šiuo metu lėktuvas yra ruošiamas tolimesnei kelionei. Karališkoji šeima skrenda į žiemos olimpines žaidynes Sočyje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 13, 2014, 3:13 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 9:01 AM

Vilniaus oro uosto atstovė Greta Babarskaitė portalui lrytas.lt sakė, kad šis monarchų skrydis yra planinis. Apie tokių svarbių svečių atvykimą buvo informuoti kai kurie oro uosto padaliniai, taip pat VIP salė, kur skrydžio laukia svarbūs asmenys.

„Patvirtiname, jog šis lėktuvas saugiai ir sklandžiai nusileido oro uoste, o šiuo metu jau ruošiasi kilti. Tai buvo suplanuotas tarpinis sustojimas Vilniuje pakeliui į Sočį“, - sakė G.Babarskaitė.

Švedijos karalius Karlas Gustavas XVI ir jo šeima Vilniuje turėtų užtrukti apie keletą valandų. Karališkoji Švedijos šeima yra karalius Carlas Gustafas, karalienė Silvia ir jų vaikai - princesė Viktorija, princas Karolis Pilypas ir princesė Madeleinė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.