„Patriotai“: FNTT pareigūnas siekia susidoroti su vaiko motina?

Siekdama susigrąžinti savo mylimą vaiką į „Patriotų“ laidą kreipėsi jauna moteris. Ji tikina, kad FNTT pareigūnu dirbantis buvęs vyras pavogė judviejų dukrą ir neleidžia jai pamatyti savo vaiko. Mamos kova dėl mažametės dukros – jau šį vakarą 21.00 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 15, 2014, 1:05 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 4:06 PM

Pasak pašnekovės, keršto planą atimti dukrą FNTT pareigūnas sugalvojo po to, kai nebeiškentusi fizinio ir psichologinio smurto ji paprašė skyrybų.

„Aš tave sunaikinsiu. Atimsiu iš tavęs ir vaiką, ir butą“, – vyro žodžius prisimena moteris. Šiam buvusio sutuoktinio planui, pasak moters, pritaria ir jo tėvai, mergaitės seneliai. Gyvendami nuosavame name, jie neįsileidžia buvusios marčios. Kai tik ši atveria vartelius, norėdama išvysti pagrobtą dukrą, uošviai grasina policija.

Kokio dar teroro prieš žmoną ėmėsi pareigūnas? Kodėl studijoje motinos skruostais riedės ašaros? Širdį verianti mylinčios motinos gyvenimo realybė ir kova dėl savo vaiko – jau šį vakarą 21.00 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Laidos „Patriotai“ transliaciją ir visų praėjusių laidų įrašus galite žiūrėti internetiniame „Lietuvos ryto“ televizijos puslapyje.

Žurnalistinių tyrimų laida „Patriotai“ su Rūta Janutiene – antradieniais 21.00 val. tik per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.