I.Tobias ant ledo neliks be poros

Sumanęs dalyvauti televizijos projekte „Šokiai ant ledo“ Kauno vicemeras jaunalietuvių vadas S.Buškevičius pasižymėjo neįtikėtinu įžvalgumu – ši patirtis jam gali labai praversti.

Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

May 7, 2014, 7:35 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 5:57 AM

Kas galėjo pamanyti, kad iširs per didelius vargus sulipdyta ledo šokėjų amerikietės I.Tobias ir D.Stagniūno pora, kuri atstovavo Lietuvai šių metų pradžioje vykusiose Sočio olimpinėse žaidynėse?

S.Buškevičius nėrėsi iš kailio, kad tik I.Tobias išimties tvarka gautų Lietuvos piliečio pasą, ir pernai gruodį net paskyrė merginą savo visuomenine padėjėja sporto reikalams. Planas išdegė ir sportininkai Sočyje rungėsi plazdant Lietuvos vėliavai.

Bet praėjusią savaitę atskriejo pribloškiama žinia – I.Tobias ir D.Stagniūno duetas iširo.

Taip atsitiko dėl esą atsinaujinusių čiuožėjo traumų.

Negana to – I.Tobias buvo pastebėta besitreniruojanti su Rusijos sportininku I.Tkačenka.

Tačiau visos šios naujienos neišmušė iš vėžių S.Buškevičiaus. Nors jam sunku prisiminti, kuo padeda I.Tobias, mergina ir toliau lieka Kauno vicemero padėjėja.

Jaunalietuvių vadas viliasi, kad pastangos suteikti amerikietei Lietuvos pilietybę nenueis veltui ir galbūt I.Tobias galės čiuožti poroje su kuriuo nors kitu Lietuvos sportininku.

Jeigu sportininkei vis dėlto nepavyks surasti tinkamo partnerio, galbūt kitose olimpinėse žaidynėse išvysime ją, raižančią ledą kartu su S.Buškevičiumi, – pastarajam labai patinka ši sporto šaka.

Neabejotina, jog Kauno vicemeras ryžtųsi tokiam iššūkiui – jis tikrai neleis, kad Lietuvai atstovautų amerikietės ir ruso sportininkų duetas.

O gal S.Buškevičiaus padėjėju taps ir I.Tkačenka, kuriam taip pat pavyks išrūpinti Lietuvos piliečio pasą?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: koks svarbiausias O. Scholzo vizito tikslas?