Prezidentė – jau ir vietoj altoriaus

Motina sopulingoji ir beveik šventoji, prieš kurios paveikslą norisi pulti ant kelių, dešinėje spaudžiant ašaromis sulaistytą rinkimų biuletenį. Kiečiausia rokerė, kuriai visi savi.

Daugiau nuotraukų (1)

Vytautas Bruveris

2014-05-21 07:39, atnaujinta 2018-02-13 17:14

Tokia smūgių kruša D.Grybauskaitė ir jos nuometo laikytojai finišo tiesiojoje nusprendė nokautuoti Z.Balčytį.

Ačiū jai ir jiems – jų dėka rinkimų kampanija pagaliau pražydo išties įstabiomis varsomis!

Pirmadienį Prezidentūroje sukvietusi įvairius ekspertus, kurie pabuvo fonu, D.Grybauskaitė garsiai pareiškė, jog pagaliau metas padidinti mažiausias pensijas, ligos išmokas ir mažiausias biudžetines algas. Žodžiu, pasiuntė gerąją naujieną visiems mažutėliams. Iš kur pinigai? Kam tai rūpi!

Dabar svarbiausia – išvykos į laimingą kraštą. Tai, žiūrėk, prezidentė lankosi onkologijos centre Klaipėdoje ir po to skelbia „Vilties bėgimo“ startą, tai Kryžių kalne palieka paties popiežiaus Vatikane palaimintą rožinį.

Kol mes su senjorais spėliojame, iš kokios balos tas nepaprastas pamaldumas, ji dar spėja gatvėje su jaunuoju muzikantu atlikėju pabendrauti, Prezidentūroje tūkstantmečio vaikus paglostyti. O vakar net legendinės rokerių grupės „Aerosmith“ lyderį S.Tylerį iš S.Daukanto aikštės į Prezidentūrą įsitempė ir savo agitacinį ženklelį užkabino!

Vis dėlto geriausią numerį kol kas atliko ištikimiausi rėmėjai konservatoriai, kurie šventomis mišiomis gerbė Klaipėdos rajono Šarkiškių miške žuvusius partizanus. Šalia mišias laikančių dvasininkų buvo įsmeigtas stendas su D.Grybauskaitės rinkimų plakatu – tarsi lauko altorius.

Šiomis nuotraukomis socialiniuose tinkluose dalijosi ne tik jaunieji dešinieji, bet ir daugybė paprastų mirtingųjų. Vieni juokavo, kad prieš rinkimus Jėzus pakeitė lytį, kiti tiesiog piktinosi, kad peržengtos „visos ribos“.

Bet kokios čia ribos, kai tėvynė pavojuje?!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.