Iniciatyvus Kauno jaunimas atnaujino dar 5 žaidimų aikšteles

Kauno „Rotaract“ klubo organizuojamas „Sūpuoklių“ projektas šiemet suteikė dar daugiau džiaugsmo Kauno daugiabučių gyventojų vaikams. Renginio metu buvo atnaujintos net 5 vaikų žaidimų aikštelės. Prie jo įgyvendinimo taip pat prisidėjo Kauno „Interact“ klubas, Vilniaus „Rotaract“ klubas ir ypatingai – rėmėjai.

Kaune atnaujintos net 5 vaikų žaidimų aikštelės.<br>Organizatorių nuotr.
Kaune atnaujintos net 5 vaikų žaidimų aikštelės.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-31 19:10, atnaujinta 2018-02-13 07:56

Gegužės 31 dieną įvykęs „Sūpuoklių“ projektas šiemet jau trečią kartą sutelkė Kauno jaunimą geriems darbams. Jo metu atnaujintos Savanorių prospekte (prie 415 namo), Ukmergės gatvėje (prie 18 namo), Šarkuvos gatvėje (prie 7 namo), Ašigalio gatvėje (prie 17 namo) ir Rietavo gatvėje (prie 11 namo) esančios apleistos vaikų žaidimų aikštelės – įrengti nauji suoliukai, pataisytos senos sūpynės, pakabintos naujos sūpynės, atvežta naujo smėlio į dėžes, atlikti suvirinimo, dažymo, o kai kur ir betonavimo darbai.

„Viską atlikome patys savo rankomis. Prireikė tik įsigyti reikiamas medžiagas – teptukus, dažus, pirštines –bei atsinešti įrankių. Kadangi projektą vykdome jau trečią kartą, nuspręsti, ko gali prireikti, sunku nebuvo – sėmėmės patirties iš praėjusių metų“ – pasakojo projekto vadovas Artūras Barkauskas. „ Nesame labai patyrę darbininkai, todėl mums padėjo ir aplink gyvenantys žmonės. Visuomet juos kviečiame prisijungti prie darbų ir tikimės, kad kasmet bus vis mažiau abejingų šiai iniciatyvai. Taip pat nudžiugino ir mažieji kiemų gyventojai, labai noriai dabinę aikšteles, kuriose vėliau patys ir žais“.

Projekto tikslas yra paskatinti vaikų laisvalaikį kieme – bendraujant, dalinantis sūpynėmis ir žaidžiant smėlio dėžėse. Rengiant projektą pastebėta, kad dar prieš porą metų atnaujintos žaidimų aikštelės vis dar yra populiari vaikų žaidimų vieta. „Visų vardu labai norime padėkoti rėmėjams, kurie jau eilę metų labai prisideda prie mūsų projekto – „Buon Giorno Trattoria“, 011 Nekilnojamasis turtas, Rotary klubas „Kaunas“, Kauno Rotary klubas „Tauras“, Lietuvos Kredito unija, Kredito unijų asociacija, Centrinė kredito unija, „JG klinika“, UAB „Inžineriniai tinklai“, UAB „Granitas“, UAB „Metalo prekyba“, „E.Rimaičio įmonė“, „MB Builderis“ – sako A. Barkauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.