V. Galvonas prašo nušalinti E. Jakilaitį nuo LRT eterio

Vyriausioji tarnybinės etikos

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jun 10, 2014, 1:25 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 12:18 AM

Komisija pranešė, kad parlamentarės Agnės Bilotaitės prašymu pradės tyrimą, ar viceministro, kuris kuruoja lošimų sritį, veiksmai atitinka viešųjų ir privačių interesų įstatymą.

Praėjusią savaitę LRT televizijos laida „Dėmesio centre“ paskelbė paskolos sutartį, kurioje nurodoma, kad viceministras, kuruojantis lošimus, iš lošimų bendrovės „Top sport“ savininko Gintaro Staniulio pasiskolino 300 tūkst. litų už 0,2 proc. palūkanas.

V.Galvonas ir G.Staniulis praėjusią savaitę BNS teigė jokios paskolos sutarties nesudarę.

Finansų viceministras kreipėsi į prokurorus dėl dokumentų klastojimo. Generalinės prokuratūros atstovė spaudai Elena Martinonienė BNS antradienį sakė, kad dar nepriimtas sprendimas, ar pradėti ikiteisminį tyrimą.

Finansų ministras Rimantas Šadžius praėjusią savaitę teigė, kad dėl viceministro jau pradėtas tarnybinis tyrimas. Ministro atstovas Rosvaldas Gorbačiovas BNS antradienį teigė, kad nėra datos, kada turi būti baigtas tarnybinis tyrimas, tačiau visa informacija bus perduota etikos komisijai.

Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) atstovas spaudai Darius Buta BNS sakė, kad inspekcija daugiau informacijos apie Vilniaus apskrities VMI praėjusią savaitę pradėtą mokestinį tyrimą dėl V.Galvono teikti negali ir visuomenę informuos tik tada, kai jis bus baigtas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.