Lietuvos policijos mokyklai konsultuos amerikiečiai

Visame pasaulyje šaudyklas statančios JAV kompanijos „Action Target“ atstovai Lietuvos policijos mokyklai (LPM) padės įsirengti modernią šaudyklą.

Lietuvos policijos mokykla turės naują šaudyklą.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Lietuvos policijos mokykla turės naują šaudyklą.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

2014-09-27 12:15, atnaujinta 2018-01-29 11:01

Mokykla, anot jos atstovės Vilijos Žukaitytės, siekia įsirengti ne tik kokybiškiausią, bet ir saugiausią šaudyklą Pabaltijyje. Tarptautinė įmonė turi savo filialą Lenkijoje, todėl LPM nusprendė jų darbuotojus pasikviesti į svečius.

JAV kompanija gyvuoja jau beveik tris dešimtmečius ir yra žinoma visame pasaulyje. Jos specialistai įrenginėjo šaudyklas Niujorko, Los Andželo, Orlando, Čikagos, Vankuverio, Toronto policijos departamentams, jų paslaugomis naudosi JAV Federalinių tyrimų biuras, kariuomenė.

„Mes neparduodame žaislų, o tik įrangą, kuri skirta treniruotėms, mums be galo svarbu saugumas ir kokybė. Pats esu šaudymo instruktorius, todėl kuo puikiausiai išmanau visus reikalavimus šaudykloms“, – aiškino bendrovės atstovas Piotras Remiszewski.

Specialistas pristatė visas jų kompanijos naudojamas technologijas, medžiagas, iš kurių statomos šaudyklos. Jis akcentavo kelis pagrindinius dalykus būtinus šaudykloms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.