P. Gražulis už moters meilę jos vyrui atsilygino buteliu

Seimo narys Petras Gražulis ryžosi susitikti ir su vilniete, kuri yra pametusi dėl jo galvą, ir su jos vyru. Politikas į susitikimą atėjo nešinas gėlių puokšte bei buteliu gėrimo „Už Lietuvą, vyrai!“. Praėjusių metų rudenį išsiskyręs P.Gražulis sakė, jog tai – pirmas atvejis, kai nepažįstama moteris jam taip audringai reiškė jausmus.

P.Gražulis nepabūgo savo gerbėjos vyro.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
P.Gražulis nepabūgo savo gerbėjos vyro.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 28, 2014, 3:15 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 9:55 AM

Šių trijų žmonių pasimatymą surengė LNK laida „24 valandos“. Į ją  kreipėsi vilnietis Juozas, tikinantis, kad jo žmona Asta išsikraustė iš proto dėl P.Gražulio.

Pasak Juozo, Asta nepraleidžia nė vienos televizijos laidos, kurioje dalyvauja P.Gražulis. Mėgstamiausias jos vaizdo klipas – visai šaliai žinomas P.Gražulio pasirodymas kodiniu pavadinimu „Už Lietuvą, vyrai!”. Ji renka visas, kokias tik randa, laikraščių ir žurnalų iškarpas apie P.Gražulį, o geriausias būdas susipykti su žmona – kaip nors sukritikuoti P.Gražulį. Anot Juozo, jis jaučiasi, lyg šeimoje jie gyventų trise – jis, ji ir P.Gražulis.

Galutinai Juozą iš vėžių išmušė ant šaldytuvo pakabinta P.Gražulio nuotrauka. „Dabar kiekvieną kartą, kai einu dešros pasiimti, jaučiuosi, lyg sveikinčiausi su P.Gražuliu“, – piktinosi Juozas.

Šeimos židinį ėmėsi gelbėti „24 valandų“ žurnalistė Donata. Jai pavyko įtikinti Astą nuimti P.Gražulio atvaizdą nuo šaldytuvo mainais į pasimatymą su tikru P.Gražuliu. Tačiau į jį ėjo ir Juozas.

Į pasimatymą P.Gražulis atėjo nešinas buteliu gėrimo ir gėlių puokšte. „Butelį įteikiau savo gerbėjos vyrui, o gėles – jo žmonai“, – pasakojo P.Gražulis, prisipažinęs, kad tokioje  situacijoje atsidūrė pirmą kartą.

Ar gėrimas „Už Lietuvą, vyrai!“ – alkoholinis? „Jis turi tiek laipsnių, kad netrukdys vyrui mylėti nei Lietuvos, nei žmonos“, – sakė politikas.

Ar P.Gražulis dažnai susiduria su jį dievinančiomis moterimis?

„Tiesą sakant, tokių neprisimenu. Per dieną gaunu maždaug 100 elektroninių laiškų. Tačiau tarp jų nebūna meilės prisipažinimų. Susitikimų su rinkėjais metu visos moterys taip pat elgiasi santūriai“, – sakė politikas.

Tad ar jo netrikdė tokie audringi Astos jausmai?

„Trikdytų, jeigu tokius jausmus reikštų vyras. O kai juos reiškia moteris, reikia tik džiaugtis, – neslėpė politikas. – Tačiau susidariau įspūdį, kad ta moteris įsimylėjusi ne mane, o mano idėjas.

Ji taip pat myli Lietuvą ir nekenčia pederastų. Tuo mes esame labai panašūs. Manau, kad jos vyras tai turėtų suprasti ir įvertinti.”

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.