Už nuopelnus Vilniui – Šv.Kristoforo statulėlės

Vilniaus rotušėje ketvrtadienio vakarą pagerbti labiausiai miestui

Apdovanojimų akimirkos.<br>M.Kulbio nuotr.
Apdovanojimų akimirkos.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 18, 2014, 8:46 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 9:01 PM

Šiemet Vilniaus meras Artūras Zuokas statulėlęs už rūpestį auklėtinių ateitimi įteikė Vilniaus turizmo ir prekybos verslo mokyklai, už senąją Vilniaus istoriją fotografijose - fotografui Mečislovui Sakalauskui, viešajai įstaigai „Investuok Lietuvoje“ - už profesionalumą ir bendradarbiavimą pritraukiant investicijas į Vilnių.

Vienintelio Lietuvoje hospiso įkūrėja Michaela Rak apdovanota už gailestingumą, ugniagesys Rimas Girdzijauskas - už sutramdytą ugnį ir išgelbėtas gyvybes, Maltos ordino pagalbos tarnybos Vilniaus skyrius - už savanorystės skatinimą.

Apdovanojimus taip pat atsiėmė architektas Audrius Ambrasas (už šiuolaikinę Vilniaus architektūrą), Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių klinikų Hematologijos, onkologijos ir transfuziologijos centras (už grąžinamus gyvenimus), Sauliaus Karoso labdaros ir paramos fondas (už dosnumą kultūrai Vilniuje), Vitas Mačiulis (už jaunimo ir mokslo puoselėjimą Vilniuje).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.