V.Tomaševskis dėl A.Zuoko davė tylos įžadus

Lietuvos lenkų rinkimų akcijos lyderis, europarlamentaras Valdemaras Tomaševskis teigė rinkimais tikrai nenusivylęs, atvirkščiai – tendencijos partijos lyderį nuteikė pozityviai: partija savivaldybių tarybose gavo 70 mandatų ir du jos atstovai pateko į merus jau per pirmąjį rinkimų turą.

V.Tomaševskis (nuotr.) neatskleidžia, ar rinkimuose rems A.Zuoką.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
V.Tomaševskis (nuotr.) neatskleidžia, ar rinkimuose rems A.Zuoką.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 2, 2015, 12:44 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 9:29 PM

„Situacija Vilniaus mieste buvo įtempta. Rezultatą vertiname tikrai gerai lyginant su paskutiniais savivaldos rinkimais ir rinkimais į Europos parlamentą“, – kalbėjo V.Tomaševskis ir pridūrė, kad tendencijos geros.

Apie tai, kas sutrukdė patekti į antrąjį turą; „Pritrūko šiek tiek balsų, bet konkurencija buvo tikrai didelė“, – sakė politikas ir pridūrė, kad konkurencija Vilniuje jam priminė prezidento rinkimus.

Paklaustas, ką parems antrajame rinkimų ture, politikas sakė: „Neatsakysiu į šį klausimą, analizuosime situaciją“. V.Tomaševskis nesutiko patikslinti, ar rems rinkimuose į merus A.Zuoko kandidatūrą: „Į šį klausimą jau ką tik atsakiau“, – suirzęs pabrėžė politikas.

Politikas atviravo, kad ne jo vadovaujama politinė partija perėmė dalį Darbo partijos rinkėjų, kuriai šie rinkimai itin nenusisekė. V.Tomaševskis tikino, kad be tautinių mažumų rinkėjų, jo partija sulaukia vis didesnio lietuvių kilmės rinkėjų palaikymo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.