Kodėl Seime buvo transliuojama „RTR Planeta“?

Seimo kanceliarija, sulaukusi

Nuo balandžio 13 d. trims mėnesiams Lietuvoje sustabdytos televizijos programos „RTR Planeta“ retransliacijos.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Nuo balandžio 13 d. trims mėnesiams Lietuvoje sustabdytos televizijos programos „RTR Planeta“ retransliacijos.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Apr 22, 2015, 7:04 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 4:25 AM

„Taigi, programa galėjo būti matoma ne tik Seimo rūmuose dirbantiems Seimo nariams, Seimo kanceliarijos darbuotojams, svečiams, bet ir kitiems šio teikėjo klientams“, – tvirtina savo pranešime spaudai Seimo kanceliarija. Ji informavo paslaugos teikėjus apie jų galimai vykdomą pažeidimą.

Kaip ELTA jau skelbė, nuo balandžio 13 d. trims mėnesiams Lietuvoje sustabdytos televizijos programos „RTR Planeta“ retransliacijos.

Sprendimą laikinai nutraukti retransliacijas Lietuvos radijo ir televizijos komisija (LRTK) priėmė po to, kai sausio 18 d. „RTR Planeta" transliuotoje laidoje „Sekmadienio vakaras su Vladimiru Solovjovu“ buvo paskleista nesantaiką kurstanti šališka informacija. Panašaus turinio informacija buvo paskleista antrą kartą per nepilnus metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.