Pabėgioti su meru panoro minia šiauliečių

Penktadienio vakarą didžiulė minia šiauliečių iš Saulės laikrodžio aikštės ristele pajudėjo Salduvės piliakalnio link – įvyko akcija „Bėk su meru“.

Į Šiaulių mero kvietimą pabėgioti atsiliepė per 600 miestiečių ir svečių.<br>G.Šiupario nuotr.
Į Šiaulių mero kvietimą pabėgioti atsiliepė per 600 miestiečių ir svečių.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Šiuparys

May 8, 2015, 11:21 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 11:24 AM

Aistra sportui garsėjantis naujasis Šiaulių vadovas 47 metų Artūras Visockas pakvietė miestiečius kartu atsipalaiduoti po savaitės darbų.

Į mero kvietimą atsiliepė per 600 miestiečių – bėgime dalyvavo ir savivaldybės darbuotojai, ir NATO misiją atliekantys kariai, ir policijos pareigūnai, ir sportininkai, ir moksleiviai.

Beveik 3 kilometrų trasą pirmas įveikė būrelis bėgikų su lengvaatlečiais Rasa Drazdauskaite, Romalda Kergyte ir Justinu Beržanskiu priešakyje. Pirma grupė trasoje sugaišo kiek daugiau kaip 10 minučių, o paskutiniai atbėgo po pusvalandžio.

„Mes pamatėme, kad miestas gyvas, kad miestiečiams reikia renginių, reikia akcijų, reikia sporto“, – šypsena tvieskė A.Visockas, trasoje sugaišęs 18 minučių.

Piliakalnį pasiekę bėgimo dalyviai gavo po simbolinę dovaną – ekologišką šratinuką. Ant jo buvo užrašytas savivaldybės interneto svetainės adresas – iš jos bus galima kiekvienam parsisiųsti nuotraukų.

Akcijai buvo parengta 1000 šratinukų, todėl organizatoriai galėjo suskaičiuoti, kiek buvo dalyvių.

Ant piliakalnio susibūrę bėgimo dalyviai įsiamžino bendroje nuotraukoje, o po to patraukė į papėdę atsigaivinti kareivių virta arbata. Gera nuotaika tryškę bėgikai ragino šią akciją rengti kas mėnesį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.