Penki Ukmergės fabrikai susivienijo sporto varžyboms

Ukmergėje sėkmingai dirbančios bendrovės „Stansefabrikken“, Systemair“, „Likmerė“, „Umega“ ir „Narbutas Furniture Company“ nutarė savo jėgas išbandyti bėgimo ir dviračių sporto rungtyse. Šią savaitę Ukmergės hipodrome startavo pirmasis Ukmergės fabrikų kroso taurės etapas, pavadintas „Narbuto“ vardu.

Ukmergės fabrikų kroso taurės varžybose dalyviai jėgas išbandė bėgimo ir dviračių sporto rungtyse.<br>Iš bendrovės „Stansefabrikken“ albumo.
Ukmergės fabrikų kroso taurės varžybose dalyviai jėgas išbandė bėgimo ir dviračių sporto rungtyse.<br>Iš bendrovės „Stansefabrikken“ albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Daiva Zimblienė

2015-05-15 13:51, atnaujinta 2018-01-03 16:31

Tai pirmasis tokio pobūdžio renginys ne tik Ukmergėje, bet ir visoje Lietuvoje, o jo pagrindinis organizatorius – bendrovė „Stansefabrikken“.

„Kadangi visi mūsų darbuotojai yra gana aktyvūs ir sportiški, ne vienerius metus sportines varžybas rengėme tik pačioje įmonėje.

Šiais metais jausdami, kad esame neatskiriama Ukmergės miesto bendruomenės dalis, nusprendėme pakviesti kartu pajudėti ir daugiau ukmergiškių.

Susiradome bendraminčių kituose Ukmergėje veikiančiuose fabrikuose ir kartu ėmėme ruošti bei organizuoti šį sportinį renginį.

Jo tikslas – paskatinti žmones sportuoti, daugiau laiko praleisti gryname ore, bendrauti ir draugiškai pasivaržyti“, – sakė bendrovės „Stansefabrikken“ rinkodaros koordinatorė Dovilė Žilinskienė.

Ukmergės fabrikų kroso taurės pirmojo etapo varžybose dalyvavo ne tik minėtų penkių fabrikų darbuotojų komandos, bet ir nemažai profesionalių sportininkų bei devyni NATO misijos kariai, atvykę iš Portugalijos.

Visi varžybų dalyviai pagal amžių ir rungties tipą buvo suskirstyti į 12 grupių, taip pat buvo vykdoma komandinė įskaita.

Sportininkams teko įveikti 5,9 kilometrų bėgimo trasą bei dviračiu numinti 16 kilometrų atkarpą.

Iš varžybose užsiregistravusių 176 dalyvių finišavo 125.

Vyrų bėgimo rungtyje nugalėjo NATO karys Micaedo Dias, tarp bėgusių moterų greičiausia buvo Sandra Paužaitė, Lietuvos orientavimosi sporto rinktinės narė, atstovaujanti klubą „Dainava“.

Pirmąją vietą dviračių rungtyje tarp vyrų iškovojo Domas Manikas, vienas pajėgiausių MTB dviračių sportininkų iš Panevėžio klubo MTBCC, o tarp moterų – Auksė Marcinkevčiūtė iš bendrovės „Umega“.

Iš kiekvieno fabriko darbuotojų sudarytų komandų įskaitoje nepralenkiami buvo įmonės „Stansefabrikken“ komanda „Stansefabrikken's FIVE“, antroji liko bendrovės „Umega“ komanda „Slow Motion“, o treti – dar viena „Stansefabrikken“ komanda „Easy motion“.

Ukmergės fabrikų kroso taurės varžybos vyks penkiais etapais, kas mėnesį.

Antrasis „Umegos“ etapas startuos birželio 10 dieną Ukmergės „Šilo“parindinės mokyklos stadione, trečiasis „Systemair“ etapas liepos 8 – ąją įvyks poilsiavietėje Bugenėlių miške, ketvirtasis -- „Likmerės“ etapas numatytas rugpjūčio 12 – ąją Burtkaimio kaime ir penktasis, paskutinis „Stansefabrikken“ etapas – rugsėjo 9 dieną Ukmergės miesto stadione.

„Jei šių metų renginiai bus vykę, išgirsime gerų atsiliepimų iš dalyvių, neabejotinai tai darysime ir kitais metais“, – sakė D.Žilinskienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.