Paaiškėjo kandidatas vadovauti „Lietuvos jūrų laivininkystei“

Naujasis „Lietuvos jūrų

Naujasis „Lietuvos jūrų laivininkystės“ vadovas Sigitas Dobilinskas buvo vienintelis kandidatas užimti šias pareigas.<br>B.Beinoravičiaus nuotr.
Naujasis „Lietuvos jūrų laivininkystės“ vadovas Sigitas Dobilinskas buvo vienintelis kandidatas užimti šias pareigas.<br>B.Beinoravičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Aug 5, 2015, 3:28 PM, atnaujinta Oct 21, 2017, 10:06 PM

„Nebuvo daugiau norinčių. O antras dalykas: reikia ne tik norinčio, bet reikia ir galinčio“, – trečiadienį Vyriausybėje žurnalistams sakė susisiekimo ministras.

R.Sinkevičius teigė neabejojąs, kad S.Dobilinskas turįs išmanymo jūriniuose reikaluose, be to, ilgą laiką yra dirbęs valstybinio jūrų uosto generaliniu direktoriumi, gyvena uostamiestyje.

„Yra daug kompetencijos, patirties, gyvenamosios vietovės privalumų, kurie leidžia jį pasirinkti“, – neabejojo R.Sinkevičius.

Pasak ministro, S.Dobilinskui suteiktas šansas pademonstruoti vadybinius gebėjimus, jam iškelti uždaviniai, tačiau R.Sinkevičius jų nedetalizavo.

„Jis tuos uždavinius jau įvardino pats. Jam bus uždavinių daugiau. Ar verta vardinti suprantamus uždavinius apie kuriuos mes čia šnekame dvi savaites?“, – sakė ministras.

Finansinių sunkumų kamuojamos „Lietuvos jūrų laivininkystės“ vadovu antradienį paskirtas S.Dobilinskas.

Jis pakeitė įmonei nuo birželio pabaigos laikinai vadovavusį technikos direktorių Valerijų Adamonį, kuris liepą atsisakė toliau eiti šias pareigas.

S.Dobilinskas yra vadovavęs Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijai, o pastaruoju metu dirbo „Lietuvos geležinkelių“ Infrastruktūros direkcijos Investicijų departamento direktoriaus pavaduotoju.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.