Viražai šalia krepšinio čiuožyklos

2013-ųjų rugpjūtis. Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė rengiasi Europos čempionatui ir žaidžia kontrolines rungtynes su belgais. Dėl karščio Kauno halės aikštė pavirsta čiuožykla.

Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Nenartavičius

Aug 19, 2015, 7:35 AM, atnaujinta Oct 20, 2017, 12:26 AM

Krepšininkai griuvinėja, kamuolys slysta iš rankų, prakaite maudosi net sausakimšai tribūnas užpildę žiūrovai.

„Salė buvo neparengta. Paskutinėmis minutėmis sportinius batelius reikėjo pasikeisti į plaukmenis. Buvo didelė tikimybė gauti traumą. Kas už tai atsakytų?

Federacijos generalinis sekretorius spaudoje buvo pareiškęs, kad rinktinės reikmėms pinigai nebus taupomi. Mane pykdo, kai pasakoma vienaip, bet elgiamasi kitaip“, – rūstavo rinktinės treneris J.Kazlauskas.

2015-ųjų rugpjūtis. Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė rengiasi Europos čempionatui ir žaidžia kontrolines rungtynes su austrais. Dėl karščio Kėdainių arenos aikštė pavirsta čiuožykla.

Krepšininkai griuvinėja, kamuolys slysta iš rankų, prakaite maudosi net sausakimšai tribūnas užpildę žiūrovai.

Antrą kartą ant to paties grėblio užvarytas J.Kazlauskas, atrodo, jau turėtų ne tik rūstauti, bet ir kaltus federacijos vadovus apskritai sumalti į miltus.

Bet ne. „Sąlygos buvo, švelniai sakant, ypatingos, vienu momentu buvo tikrai slidoka. Aišku, mes džiaugiamės, kad daug sirgalių.

Tačiau baimė išlieka, nes traumų nesinori gauti, baisu kaip nors ne taip padėti koją“, – santūriai kalbėjo J.Kazlauskas, nors rungtynių nebaigė slidžioje aikštėje išsitiesęs Lietuvos rinktinės lyderis J.Valančiūnas.

Kuo pedantiškasis rinktinės treneris matuoja slidumą aikščių, kurias kontrolinėms rungtynėms vėl parinko ta pati Krepšinio federacija? Ogi asmenine meile ir nemeile.

Prieš dvejus metus svarbiausias federacijoje buvo asmeninis J.Kazlausko nedraugas M.Balčiūnas. Ir gavo nuo trenerio per galvą vos progai pasitaikius.

O dabar galva yra asmeninis J.Kazlausko draugas A.Sabonis. Negi kaltinsi bičiulį dėl kažkokios J.Valančiūno traumos krepšinio čiuožykloje?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.