Pats geriausias laikas atsistatydinti Loretai Graužinienei

Kiekvienas žmogus pasistengęs gali nuveikti kažką gero. Net ir Loreta Graužinienė dabar galėtų, jeigu norėtų, pirmą kartą savo politinėje karjeroje padaryti gerą darbą tautos labui, kurį entuziastingai pasveikintų Lietuvos žmonės, pašlovintų minių minios, išėjusios į gatves.

Daugiau nuotraukų (1)

Edvardas Čiuldė

2015-11-22 08:00, atnaujinta 2017-10-03 10:55

Pats geriausias darbas, kurį galėtų nuveikti ši nelaimėlė, būtų anosios atsistatydinimas iš Seimo pirmininkės posto, nieko nelaukus.

L.Graužinienės darkymasis užimant tokį aukštą postą yra pati didžiausia krašto gėda. Nesunku įsivaizduoti, kad net anų laikų kolūkis nesamdytų tokios ponios buhalterės darbui dėl vienos paprasčiausios priežasties – ne tas lygis, trūksta elementaraus orumo, išsilavinimo, mokėjimo apsieiti viešoje vietoje.

Kas atsitiko Lietuvai, koks paralyžius ištiko žmonių protus, jeigu dabar šalies parlamentui vadovauja kaliausė?

Negalima pavadinti šio atvejo net klounada, nes moterys klounais nedirba net cirke, o ir L.Graužinienė Seimo vadovės poste labiau liūdina nei juokina. Iš tiesų, jau nebejuokinga, greičiau – graudu.

Sakote, kas čia tokio, užima sau vietą – ir viskas, valgyti iš tavęs neprašo. Tačiau jau kelintą karta mums paaiškėja, kad ši ne savo rogėse sėdinti moteriškaitė yra kerštinga ypata. Nesugebėjo anąsyk S.Skvernelis nuslėpti savo pasidygėjimo, neparodė reikiamos pagarbos – L.Graužinienė to nepamiršo ir, kaip matėme, sulaukusi patogaus momento vėl smogė.

Kaip sakoma, duok kiaulei ragus, išbadys visą svietą. Prisideda tikriausiai dar ir pavydas, pastebėjus, kad Lietuvoje yra politikų, kuriuos žmonės gerbia. Tokios žmonių malonės pati L.Graužinienė nesulauks niekados, net jeigu atsistotų ant blakstienų.

Koalicijos partnerių nesaisto įsipareigojimas, kad Seimo pirmininku būtų L.Graužinienė visame savo gražume.

Darbo partija pasielgtų labai išmintingai atšaukdama L.Graužinienę ir deleguodama į ši postą kitą asmenį, juolab kad ponia nebuvo perrinkta partijos pirmininke. Netempkite, brolyčiai gumos, padarykite paslaugą visuomenei, kol dar jūsų kolegė nepriskaldė kalno malkų!

Vertas dėmesio ir tas faktas, kad šįkart L.Graužinienės pusę palaikė prezidentė D.Gybauskaitė, pavadindama S.Skvernelį žemo politinio lygio asmeniu.

Kyla klausimas – kas yra bendra, kokia dvasios giminystė sieja L.Graužinienę ir D.Grybauskaitę?

Atsakau: ogi žemas lygis.

Tačiau ir S.Skvernelį vadinsime šiaudadūšiu, jeigu ministras neatsiims atsistatydinimo pareiškimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.