Lietuva atidaro penkis naujus vizų centrus Kinijoje

Šį mėnesį Lietuvos ambasada

Dabar keliautojai gali paduoti paraiškas Šengeno vizoms gauti vizų centruose Šanchajuje, Hangdžou, Čengdu, Dzinane ir Šendžene.<br>V. Balkūno asociatyvi archyv. nuotr.
Dabar keliautojai gali paduoti paraiškas Šengeno vizoms gauti vizų centruose Šanchajuje, Hangdžou, Čengdu, Dzinane ir Šendžene.<br>V. Balkūno asociatyvi archyv. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-04-26 11:21, atnaujinta 2017-05-27 15:08

Dabar keliautojai gali paduoti paraiškas Šengeno vizoms gauti vizų centruose Šanchajuje, Hangdžou, Čengdu, Dzinane ir Šendžene.

Anot Užsienio reikalų ministerijos, taip siekiama suteikti patogias sąlygas didėjančiam Kinijos keliautojų skaičiui Lietuvoje ir regione.

„Lietuvos ir Kinijos dvišalių santykių intensyvėjimas turizmo, prekybos ir investicijų srityse sukuria poreikį priartinti paslaugas prie turistų ir verslo bendruomenių. Penkių Lietuvos vizų centrų atidarymas yra atsakas į šį poreikį“, – rašoma pranešime.

Kinijos verslas Lietuvoje nori investuoti į su europinės geležinkelio vėže „Rail Baltica“ susijusius projektus, ketina dalyvauti plečiant Klaipėdos uostą, domisi galimybėmis investuoti į logistikos verslą.

Ministras pirmininkas Algirdas Butkevičius yra pakvietęs Kinijos elektroninės prekybos milžinę „Alibaba Group“ Lietuvoje steigti logistikos ir pakavimo centrą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.